Redakcja AUDIO Napisano 21 września 2021 Udostępnij Napisano 21 września 2021 Wpiszę na listę - drugą, po liście książek, które czekają na półkach. Doba powinna trwać dłużej albo tydzień pracy mieć 4 dni 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 21 września 2021 Udostępnij Napisano 21 września 2021 (edytowany) Californication, nie widziałem całości, ale najbardziej w pamięci zapadł mi sam początek pierwszego odcinka w pierwszej serii. 😉 Ale zaskok, właśnie sprawdziłem że było to aż 14 lat temu. Edytowano 21 września 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 24 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2021 Taka obsada i ten reżyser raczej nie mogą tego spieprzyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 24 września 2021 Udostępnij Napisano 24 września 2021 Dnia 21.09.2021 o 22:09, Amarok napisał: Californication, nie widziałem całości, ale najbardziej w pamięci zapadł mi sam początek pierwszego odcinka w pierwszej serii. 😉 Ale zaskok, właśnie sprawdziłem że było to aż 14 lat temu. to czasy że kiedy odcinek przegapiłeś - to już go bezpowrotnie* straciłeś * magnetowidy aż tak powszechne nie były Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 25 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2021 No robi wrażenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 28 października 2021 Udostępnij Napisano 28 października 2021 "Cowboy Bepop" serial anime z roku 1999 - powstaje reanimacja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2022 Dnia 15.04.2022 o 12:45, J4Z napisał: Zapowiada się coś dobrego. https://www.filmweb.pl/film/Wiking-2022-841602 Czyżby? Jestem sceptyczny. Natomiast coś mnie rozbawiło. Kiedy ostatnio widziałem razem na ekranie Aleksandra Skarsgarda i Nicole Kidman, ona grała jego żonę. Tutaj - matkę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Mądry Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 Zapowiada się nowy serial o Harrym Potterze https://www.filmweb.pl/news/Max+potwierdza+ekranizację+cyklu+"Harry+Potter".+J.K.+Rowling+producentką+wykonawczą-150294 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts