HQ150 #1 Napisano 11 lutego (edytowany) To może jeszcze jeden dział z filmami, serialami na które czekamy. Ubiegły rok i niestety obecny także są wyjątkowe ze względu na brak większości zapowiadanych premier kinowych. W zasadzie 2020r to była pustynia dla kinomaniaka. No było parę ,, oaz'' na niej. Ale jednak pustynia. To na początek chyba najbardziej oczekiwana premiera, wielokrotnie przesuwana. Obyśmy się wreszcie doczekali. Nie czas umierać. Edytowano 11 lutego przez HQ150 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #2 Napisano 11 lutego (edytowany) Ten film też z chęcią obejrzę głównie ze względu na dwie Panie które znam z ich świetnych ról w serialach. Rachel Brosnahan z niezwykle wesołego Wspaniała Pani Maisel i Jessie Buckley oczywiście z Fargo. Edytowano 11 lutego przez HQ150 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #3 Napisano 11 lutego Tu też się zapowiada uczta dla kinomaniaka. Oprócz efektów tu film pewnie ,,będzie robił ''Bob Odenkirk. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #4 Napisano 12 lutego (edytowany) A tu zapowiada się kolejny niezwykły film Wesa Andersona. Sposobem filmowania, grania od razu przypomina wybitny Grand Budapest Hotel tego reżysera. Wystarczy obejrzeć pierwsze sekundy trailera.No i ta obsada. M.in. Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton ,Frances McDormand ,Bill Murray i Owen Wilson. Obsada też przypomina Grand Budapest.... Oby to była podobonej jakości uczta. Edytowano 12 lutego przez HQ150 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #5 Napisano 13 lutego I warto tu wspomnieć o legendzie która powraca. Po 34 latach chyba się doczekamy. Zdjęcia będą cudowne to już widać , ale mam poważne obawy czy film sprosta oczekiwaniom. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #6 Napisano 14 lutego I nowy Tom Hanks tym razem w westernie. I Tom Hanks i western mi pasuje. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #7 Napisano 15 lutego I kolejna superprodukcja która przed nami: Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #8 Napisano 15 lutego (edytowany) Dnia 14.02.2021 o 10:56, HQ150 napisał: I nowy Tom Hanks tym razem w westernie. Pisałem o nim w innym temacie. Obejrzałem. Taki tam sredniak, liczyłem na więcej. Nie analizując dałbym coś koło 6/10 Dnia 11.02.2021 o 07:55, HQ150 napisał: To może jeszcze jeden dział z filmami W dziale to ty założyłeś temat Edytowano 15 lutego przez JaZz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #9 Napisano 16 lutego (edytowany) A faktycznie. Nie zauważyłem. To w temacie serialu wrzuciłem propozycję Costnera i westernu. Moim zdaniem bardzo udaną. Edytowano 16 lutego przez HQ150 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #10 Napisano 18 lutego No na to już jestem za stary, ale może młodszym kolegom podejdzie: Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #11 Napisano 18 lutego Wiekiem się nie zasłaniaj Trailera nie oglądam. Obejrzę film. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaZz #12 Napisano 18 lutego (edytowany) 3 godziny temu, JaZz napisał: Wiekiem się nie zasłaniaj Trailera nie oglądam. Obejrzę film. Miał być żart, a zabrzmiało jakbym miał jakieś pretensje :p Trailerów czasem nie oglądam bo często za dużo zdradzają, jednak tu ciekawość wygrała. Jako fan pierwszych gier z serii MK i filmowej jedynki (dwójkę jakoś słabo pamiętam) nie czekałem na ten film, bo myślałem że będzie jak z większością rebootów... ale muszę przyznać że zwiastun zrobił na mnie wrażenie. Obejrzałbym to w kinie 😬 Edytowano 18 lutego przez JaZz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #13 Napisano 19 lutego No to muszę obejrzeć koniecznie. Za samą stylizację Madsa Mikkelsena. Reżyser od Jabłka Adama to i powinno być śmiesznie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #14 Napisano 19 lutego I kolejna zacna produkcja. W głównej roli Frances McDormand. Już to obiecuje niezłe kino. Jak dostaniemy coś na miarę filmu z jej udziałem Trzy billboardy za Ebbing, Missouri, to warto czekać. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #15 Napisano 21 lutego Po raz kolejny Freddie Highmore w roli geniusza. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #16 Napisano 22 lutego A może coś z Mickiem Jaggerem? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #17 Napisano Niedziela o 08:41 To muszę koniecznie obejrzeć. Zapowiada się rewelacyjnie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach