HQ150 Napisano 21 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 lipca 2021 Kolejna dobrze zapowiadająca się produkcja. Scenariusz Ben Affleck i Matt Damon, reżyseria Ridley Scott. Czy może być lepiej? No może bo w głównej roli świetna Jodie Comer znana z serialu Obsesja Eve. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 26 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 lipca 2021 Chyba się w tym roku doczekamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 4 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2021 (edytowany) Lansky Niezwykła historia Polaka ( Żyd z Grodna który zawsze podkreślał, że jest Polakiem) który w wieku 9 lat wyemigrował do Stanów. Nie mając nic stał się jedną z najważniejszych osób w świecie mafijnym. Współpracował chyba z wszystkimi. Bugsy Siegel, Joe Adonis, Albert Anastasia i Vito Genovese, Salvatore Maranzano, Arnold Rothstein, Carlo Gambino, Louis „Lepke” Buchalter, Jacob „Gurrah” Shapiro, Joseph „Doc” Stracher, Hyman „Curly” Holtz i Harry Tietlebaum. Mało tego współpracował z dyktatorem Kuby Fulgencio Batistą i szantażował skutecznie samego szefa FBI Johna Edgara Hoovera. I nigdy nie odpowiedział za swoje czyny. Nikt go nigdy nie skazał. Zmarł w 1983 roku mając 81 lat. W głównej roli Harvey Keitel. Edytowano 4 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 7 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2021 Jest nowy trailer serialu Stranger Things Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 8 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2021 Zdjęcia będą cudne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2021 Nowy Eastwood ma być jesienią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2021 Ciężko mi w to uwierzyć ale podobno Cage zagrał tutaj na miarę Oscara. Cage! No zobaczymy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narmer Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 Dnia 9.08.2021 o 14:42, HQ150 napisał: Nowy Eastwood ma być jesienią. Nowy Clint, dobrze wiedzieć Duna zapowiada się całkiem całkiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 28 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2021 (edytowany) Dnia 26.07.2021 o 15:35, HQ150 napisał: Chyba się w tym roku doczekamy. Po trailerach cosik mi nie pasuje... Jakiś ulizany zbytnio... niemniej oglądnę Clinta też musowo. Edytowano 28 sierpnia 2021 przez gienas znaczy oglądnę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 31 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2021 (edytowany) Już za niecały miesiąc premiera czwartego sezonu serialu Goliath ze świetnym Billy Bob Thorntonem i rewelacyjną Niną Ariadna. A i jeszcze w roli wisienki na torcie Tania Raymonde. Edytowano 31 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 1 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2021 Trailer zachęca. Może być fajny krajowy film Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 1 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2021 Jest finalny zwiastun najbardziej wyczekiwanego filmu tego roku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 1 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2021 6 minut temu, JaZz napisał: Serio? Chyba nie... 😏 Oprócz przewidywanego box office-u miałem na myśli jeszcze to ile razy była premiera tego filmu przesuwana. Pierwotnie premiera "Nie czas umierać". zaplanowana była na koniec 2019 roku .... A tu zapowiada się, po raz kolejny ,rozrywka pełną gębą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 9 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2021 Zapowiada się dobre kino Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 9 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2021 A tu będzie efektowanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 9 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2021 No ciekawe czy jedna z sióstr Wachowski nakręci coś co się jakością zbliży choćby do tego co nakręcili wspólnie bracia Wachowski. Jestem sceptyczny ale oby było lepiej. To by było coś. Trailer już jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Równie sceptycznie widzę ten film... Kiedyś to reżyser "Matrixa" miał jaja, a teraz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 Odgrzewane kotlety rzadko się udają, ale Keanu Reeves'a i Carrie Anne Moss miło zobaczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 15 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2021 Zapowiada się dobry serial od Paramount+ Dobrze wróży obsada i producent Taylor Sheridan, znany z serialu Yellowstone. Premiera 14 listopada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 16 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 września 2021 Chciałbym ,żeby wyszło coś równie smakowitego jak ,, Sztuka kochania'' ale trailer niestety na to chyba nie wskazuje. No zobaczymy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 A na Netflixie jest już 3 sezon Sex Education (od dziś!!!!!), a ja już się nie mogę doczekać, aż go połknę. Ten serial jest fenomenalny pod względem przesłania, wizualnym i ma kapitalną ścieżkę dźwiękową. I wbrew tytułowi jest o relacjach i wielowartswowych problemach, w jakich tkwimy my ludzie z innymi ludźmi, tymi najbliższymi. Nawet mój tata chrzestny oglądał po nocach, tak się wciągnął. Poza tym agentka Scully w jednej z głównych ról? To się nie mogło nie udać. Kto widział, wie, o czym mówię, kto nie widział - gorąco polecam, bo to nie tylko o nastolatkach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 Musisz zacząć od 1 sezonu, 2 i 3 to jego kontynuacje. My obejrzeliśmy każdy z nich niemal za jednym zamachem, więc jak przysiądziesz przez weekend, machniesz dwa 😜 Nie wiem, jak będzie z trzecim, ale liczę, że się uda zobaczyć wszystkie odcinki jak najszybciej. Namówiłam na niego mnóstwo ludzi i każdy jest zachwycony, so trust me, pozwól się tylko akcji rozkręcić, a nie pożałujesz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 21 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2021 I kolejny polski serial który na dniach będzie można oglądać. Obsada fajna ale jakoś tak mnie nie bardzo przekonuje ta zapowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 września 2021 Udostępnij Napisano 21 września 2021 Dnia 17.09.2021 o 17:53, Redakcja AUDIO napisał: A na Netflixie jest już 3 sezon Sex Education (od dziś!!!!!), a ja już się nie mogę doczekać, aż go połknę. Ten serial jest fenomenalny pod względem przesłania, wizualnym i ma kapitalną ścieżkę dźwiękową. I wbrew tytułowi jest o relacjach i wielowartswowych problemach, w jakich tkwimy my ludzie z innymi ludźmi, tymi najbliższymi. Nawet mój tata chrzestny oglądał po nocach, tak się wciągnął. Poza tym agentka Scully w jednej z głównych ról? To się nie mogło nie udać. Kto widział, wie, o czym mówię, kto nie widział - gorąco polecam, bo to nie tylko o nastolatkach No i namówiłaś . Jestem na s01e03 i widzę że jak Mulder w "Californication" to i Scully sił próbuje w "Sex education" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 21 września 2021 Udostępnij Napisano 21 września 2021 @gienas Nie widziałam "Californication", ale Scully jest świetna! I ma ładne kiecki 😋Oglądaj dalej Ja jestem w połowie 3 sezonu, niestety słabszego, ale nadal mi się podoba. Zapomniałam dodać - absolutnie świetne zdjęcia. Uwielbiam takie kadry 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts