Stolarz Napisano 16 lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 lutego 2021 (edytowany) Witam. Czy ktoś kiedykolwiek miał podobny problem? Na ekranie telewizora zamiast obrazu pojawia się "wojna mrówek" 😆 I w momencie jak źródłem jest dekoder TV czy konsola. Pojawia się to sporadycznie. Problem rozwiązuje wyłączenie i włączenie telewizora. Dźwięk działa poprawnie wtedy z amplitunera. Czy to może być coś nie tak z amplitunerem czy z TV? Edytowano 16 lutego 2021 przez Stolarz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 16 lutego 2021 Udostępnij Napisano 16 lutego 2021 Podłącz w/w sprzety bezpośrednio do TV, dźwięk do amplitunera przez ARC/optyk i obserwuj. Niestety , tu będzie wskazana cierpliwość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Kuziora Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 Mam podobnie. Avr-x1600h. Ze dwa razy mi się pojawiło. Tyle ze u mnie pomaga wyłączenie i włączenie denona.Sygnal idzie z mi tv sticka i wychodzi na rzutnik. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kit34 Napisano 12 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2022 Ktoś rozwiązał ten problem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2022 To może być niezgodność protokołów DHCP. Jaki masz amplituner i jakie źródło? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts