S4Home Napisano 19 lutego 2021 Napisano 19 lutego 2021 Do tych kolumn Polecam Roksana K3 albo Denona. Denon zagra równiej delikatniej bardziej melodyjnie. Z kolei Roksan wykrzesi z tych kolumn więcej energii , poweru, takiej rytmiki grania. Zapraszam po wypozyczenie. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 19 lutego 2021 Napisano 19 lutego 2021 Dnia 18.02.2021 o 08:22, Karol64208 napisał: @S4Homeprzetestowałem trochę sprzętu i mam jako takie pojęcie, i też trochę teorii żeby to wszystko ogarnąć🤫. Dla uzupełnienia tego wszystkiego to mam pod ręką przyrządy dla pewności gdyby mnie percepcja słuchowa zawiodła. No i co Ci mówią te przyrządy i percepcja? Że lepiej kupić 3 drożne, byle jakie kolumny podłogowe, niż solidne dwudrożne monitory? Że lepiej wstawić do malutkiego pokoju wielkie kobyły bo ich pasmo przenoszenia jest szersze niż monitora? A już kompletnie nie rozumiem czemu 3 drożne kolumny są potrzebne do słuchania winyli. Rozumiem, że słuchając muzyki ze streamera wystarczą mi jednak monitory. Odpisz, cytując
Ummagumma Napisano 19 lutego 2021 Autor Napisano 19 lutego 2021 3 godziny temu, S4Home napisał: Do tych kolumn Polecam Roksana K3 albo Denona. Denon zagra równiej delikatniej bardziej melodyjnie. Z kolei Roksan wykrzesi z tych kolumn więcej energii , poweru, takiej rytmiki grania. Zapraszam po wypozyczenie. A jak „inaczej”w porównaniu do Roksana albo Denona zagrałby właśnie Haiku Audio Bright Mk5 albo Naim Nait XS2? Odpisz, cytując
Karol64208 Napisano 19 lutego 2021 Napisano 19 lutego 2021 2 godziny temu, seba3002 napisał: niż solidne dwudrożne monitory możesz wymienić te solidne. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 19 lutego 2021 Napisano 19 lutego 2021 Gato audio fm 15. Ja się ustosunkowałem do Twojej wypowiedzi a teraz Ty MERYTIRYCZNIE ustosunkuj się proszę do mojej. I uzasadnij jaki sens wciskać do małego pokoju 3 drożnych paczek. Odpisz, cytując
Recommended Posts