Michał Muszu Piekaj Napisano 14 marca 2021 Udostępnij Napisano 14 marca 2021 Witam pytanie mam bo kupiłem zworki do ikonów i podłączyłem tak jak widziałem na necie i poprawa dźwięku jest minimalna i czy są jeszcze inne kombinacje? I czy coś można poprawić? Czy nie ma kompletnie znaczenia jak jest podłącze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 14 marca 2021 Udostępnij Napisano 14 marca 2021 (edytowany) Jeżeli masz możliwość połączenia w "bi-amp" lub nawet "bi-wir" to warto rozważyć. W tym artykule opisano dlaczego. Edytowano 14 marca 2021 przez MariuszZ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 marca 2021 Udostępnij Napisano 15 marca 2021 JA bym po prostu zmienił na inny kabel niż QED. Czy to jest jeszcze posrebrzany model? Do Ikonów polecam kable o ciemniejszym brzmieniu. Albo zworki wymień na kable Melodika. One tłumią góre zobaczysz że różnica jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 marca 2021 Udostępnij Napisano 15 marca 2021 Melodiki nie polecam, bo za mocno przytłumi. Tutaj zdecydowanie lepiej sprawdziłyby się Tellurium Q Blue Jumper. Odnośnie połączenia to nie masz innej możliwości i wszystko jest połączone tak jak należy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts