Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam Serdecznie

Mam następujący problem, mój Denon DRA 800 H nie widzi plików z urządzeń podłączonych do USB. Może coś przegapiłem w ustawieniach. Proszę o pomoc (sorki taki temat już może był nie chcę zaśmiecać forum)

Pozdrawiam

Napisano

Masz może innego pendrive lub dysk zewnętrzny? Należałoby sprawdzić czy z innymi nośnikami będzie problem. Podłączaliśmy pendrive sformatowanego do FAT32 i nie było problemu. Sprawdzałem jeszcze dzisiaj. 

Napisano

To nie serwis.

Jak nie czyta to ograniczenie

Nadal nie odpowiedziałeś na 2 punkty:

23 godziny temu, S4Home napisał:

2. Jakiej wielkości jest pamięć?

3. Jak zgrane są pliki? Jak głęboko ukryte w folderach/podfolderach

12 godzin temu, Adam Dembsky napisał:

(ok. 400 giga na jednym HDD)

Masz takiego pendrive? Czy to dysk zewnętrzny?

Być może nie czyta dysków, jedynie pamięci typu pendrive.

Napisano

2. docelowo miała być pamięć w postaci HDD 1TB ale to nie zadziałało to też próbowałem kilku pendrivów które też nie są rozpoznawane.

3. jeżeli chodzi o to pytanie to na HDD było 12 folderów, w których były foldery z odpowiednio nazwanymi plikami mp3. A pendivy miały ok 8 - 64 gb i mp3 były zgrane bezpośrednio do głównego katalogu bez folderów.

Napisano

Spróbuj sformatować najmniejszego pendriva jako FAT32, wgraj ze trzy utwory w różnych formatach i spróbuj.

W moim Ceolu wczytywanie pendrive czasami trwa dość długo jak więcej utworów.

Napisano
10 minut temu, Adam Dembsky napisał:

zrobiłem twardy reset i mój pendrive (4 gb) jest odczytywany znaczy wszystko działa

Takie rzeczy robi się w pierwszej kolejności. To tak na przyszłość.

Napisano
2 godziny temu, Adam Dembsky napisał:

Zrobiłem tak jak mówiłeś ale też nic z tego :( a co to Ceol ?

Ceol to taki mały Denon. Też czasami robiłem twardy reset jak przestawała mi działać sieć (np. przy zabawie Qobuzem przez UPnP) i musiałem wszystko ustawiać od nowa. Ale potem odkryłem, że na ogół wystarcza wyjęcie wtyczki z gniazdka zasilającego na dłuższą chwilę.