marcinmarcin Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 9 minut temu, TomekN napisał: Ja mam pod, ale skierowany lekko do góry (6 stopni) za pomocą wyprofilowanej gąbki akustycznej Też mi takie ustawienie zawsze najlepiej pasowało 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 7 godzin temu, marcinmarcin napisał: To gdzie dać TV? Ja centralny mam na rtvce a tv podwieszony nad nim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 marca 2021 Udostępnij Napisano 22 marca 2021 Dnia 19.03.2021 o 07:53, Marcin771 napisał: Czyli iśc w stereo? proszę podaj jakiś przykład , a dlaczego takie małe i tanie wzmacniacze polecasz? bo z tego jak miałem iść w stereo to myślałem aby kupić 2x kef q950 (ewentualnie dokupic suba) i ampi stereo 2.1 kosztował by ok 4 tyś z tego co się orientuję ? nie warto takiego drogiego kupować? Same kolumny to ponad 6K a gdzie wzmacniacz do nich? Jak masz komplet ze wzmacniaczem za 4K to bierz z zamkniętymi oczami. Ok, więc początkowo zamysł był inny. Jeśli masz większy budżet to coś doradzimy tylko: Dnia 19.03.2021 o 12:32, Marcin771 napisał: 20 tyś max całość, nie znaczy ze tyle muszę wydać No i co w tym chcesz? Stereo? 2.0? System 2.1? czy komplet prawdziwego kina 5.1? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin771 Napisano 22 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2021 31 minut temu, S4Home napisał: Same kolumny to ponad 6K a gdzie wzmacniacz do nich? Jak masz komplet ze wzmacniaczem za 4K to bierz z zamkniętymi oczami. Ok, więc początkowo zamysł był inny. Jeśli masz większy budżet to coś doradzimy tylko: No i co w tym chcesz? Stereo? 2.0? System 2.1? czy komplet prawdziwego kina 5.1? Piotr Chcę kino jeśli ma sens. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts