krzysiek79 Napisano 30 marca 2021 Udostępnij Napisano 30 marca 2021 cześć, czy możecie podpowiedzieć czym się kierować przy wyborze odtwarzacza DVD do zestawu stereo? Mam sporo CD i trochę koncertów na dvd. Odtwarzacz będzie podłączony do yamaha r-n803d. Czym się kierować przy wyborze sprzętu? oczywiście poza standardowymi rzeczami jak typy odtwarzanych plików, usb itp. Czy jest jeszcze coś na co powinienem zwracać uwagę czy tylko funkcjonalność? z góry dzięki za podpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 30 marca 2021 Udostępnij Napisano 30 marca 2021 W obecnych czasach powinieneś pomyśleć o odtwarzaczu blu-ray. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek79 Napisano 30 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 marca 2021 jasne, ale w 99% będę go używał do CD, i czasem do jakiegoś koncertu na dvd, blu-ray nigdy mnie nie pociągał poza tym nie mam kina domowego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 30 marca 2021 Udostępnij Napisano 30 marca 2021 Ja kupiłem do swojego Arcama SA30 ,Marantza DV-6400 ,który może też odtwarzać płyty DVD Audio i SACD .Dałem za niego 250zł ,nawet ładnie wygląda i pasuje do Arcama .Ja będę podłączał tylko kablem koaksjalnym ,bo będę używał dacka z Arcama. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 marca 2021 Udostępnij Napisano 31 marca 2021 1. Żeby odtwarzał to co potrzebujesz 2. Jeśli używany to żeby laser był dostepny 3. Jeśli nowy to żeby miał wyjście cyfrowe inne niz HDMI Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts