Marcin771 Napisano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2021 (edytowany) Witam, mam już suba , centralny oraz 2x podłogowe kolumny, teraz chcę dodać 2x atmos oraz 2x surrond. Tylko i wyłączenie będą one w suficie, wiem że nie którzy z Was mają zdanie na ten temat, ale nie ma innej opcji, więc proszę doradzić jak te głośniki najlepiej rozmieścić, w moim salonie. Proszę nie proponować innych rozwiązań niż sufit, temat przewałkowany. ps. czy sub możę być przy oknie ? tak jak tutaj Edytowano 15 kwietnia 2021 przez Marcin771 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin771 Napisano 16 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 Panowie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 Sub może stać przy oknie Co do reszty zgodnie z prośbą nie wypowiadam się jak je najlepiej rozmieścić, skoro chcesz rozmieścić je po swojemu to tak zrob. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick2005 Napisano 17 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2021 Dnia 15.04.2021 o 09:25, Marcin771 napisał: Tylko i wyłączenie będą one w suficie, wiem że nie którzy z Was mają zdanie na ten temat, ale nie ma innej opcji, więc proszę doradzić jak te głośniki najlepiej rozmieścić, w moim salonie Może w ten sposób: Czy to się sprawdzi-nie wiem. Czy będzie pan zadowolony-też nie wiem. 4 godziny temu, Heathen napisał: skoro chcesz rozmieścić je po swojemu to tak zrob. Zgadzam się,sam musisz to sprawdzić,czy zda to egzamin i będziesz usatysfakcjonowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 Tu jest krótka piłka. Jesli surround będą w suficie to odpada kwestia Atmosu. nie kombinuj bo to i tak będzie grało źle. Po prostu. Do Atmosa wrócisz jak będziesz mógł prawidłowo postawić surround. Nie ma za co Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin771 Napisano 19 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 13 godzin temu, S4Home napisał: Tu jest krótka piłka. Jesli surround będą w suficie to odpada kwestia Atmosu. nie kombinuj bo to i tak będzie grało źle. Po prostu. Do Atmosa wrócisz jak będziesz mógł prawidłowo postawić surround. Nie ma za co Piotr Panie Piotrze, proszę doprecyzować dlaczego odpada kwestia atmosu w takim razie? , surroundy to jest kompromis, atmos w suficie to tak jak byc powinno? Proszę wytłumaczyć tak łopatologicznie. Dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2021 Serio, musimy to po raz kolejny wałkować? Przecież na powyższe pytanie uzyskałeś kolego odpowiedź w swoim poprzednim temacie, Na jego podstawie jednak uznałeś, że i tak zrobisz po swojemu, więc niech tak będzie. Możesz spróbować propozycji kolegi @maverick2005 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2021 Dokładnie. Temat powielany co rusz w nowych wątkach. NIE MOZNA mieć głośników tylnich i Atmosowych w tej samej płaszczycie w tym samym miejscu. Czemu? Finalnie będzie to papka a nie dźwięk. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts