Konrad123 Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 Witam mam krótkie pytanie czy do oglądania filmów na średniej głośności w salonie 21m2 wystarczy magnat sub 202a czy lepiej kupić jego większą wersję ? Nie wiem czy wykorzystam moc 302a i może właśnie wystarczy ten mniejszy ? Z tego co się orientowałem to w tej cenie też nie ma zbytnio konkurencji, nawet jestem skłonny wydać trochę więcej tylko czy jest coś wyraźnie lepszego za trochę więcej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad123 Napisano 27 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 I jak w tych 15m sobie radzi ? Jesteś zadowolony ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad123 Napisano 27 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 1 godzinę temu, JaZz napisał: Tak, jestem. Mi do filmu więcej nie potrzeba, a w muzyce nie używam suba. Dzięki za odpowiedź, czyli 302a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 Rożnica w cenie jest praktycznie żadna. Tylko 302A 202a można brać w ilościach dwóch sztuk do 15m. Ale to wyjdzie po prostu drożej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 Nie ma najmniejszego sensu brać 202a. 302a zapewni lepszy efekt, a zapasem mocy się nie przejmuj. Jeśli tylko masz miejsce na 302a to idź w tym kierunku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad123 Napisano 28 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 Właśnie tylko ta wielkość mi trochę nie pasuje, a raczej nie pasuje żonie, w związku z tym mogę jednak zwiększyć budżet i zastanawiam się nad fyne audio f3.8 ewentualnie f.10 lub tannoy ts.2.8 o ile gdzieś go dostanę jeszcze, przynajmniej te subwoofery będę mógł też wykorzystać czasem w muzyce, przypomnę tylko że od początku nie chodziło mi o burzenie murów tylko fajny efekt w kinie i czasem kiedy słucham muzyki klubowej też brakuje mi dołu więc byłoby jakieś uzupełnienie A więc Fyne audio f3.8 Fyne audio f3.10 Tannoy ts 2.8 Tannoya raczej nie dostanę więc pewnie wchodzą w grę te fyne audio.Tylko pytanie czy jest sens dopłacić do większego ? I prośba do branży o wycenę jeszcze dzisiaj chciałbym zamówić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMOLKA Napisano 28 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2021 Moja zonka tez marudzila po co sub i dlaczego taki duzy jak sa mniejsze. Po kilku seansach jej przeszlo i teraz potrafi sie przyczepic dlaczego sub nie gra hehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2021 Fyne F 3.10 to fajny sub. Mozna niego iśc. Tannoya już nie dostaniesz. 3.8 będzie szybszy ale nie będzie miał takiego cisnienia basowego. Zapraszam po wycene. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad123 Napisano 29 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2021 Już wczoraj zamówiłem fyne audio f3.8 może przyjdzie jeszcze w tym tygodniu, dam znać jak się sprawuje A co do żony to czasem trzeba jednak iść na kompromisy, akurat jej pasuje nawet jak basu prawie nie ma wcale :d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 Kompromisy? W Audio? Eeeee nie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 30 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 Jedyne akceptowalne kompromisy z żoną w audio, to: mąż chcę sub'a, żona nie, więc poszli na kompromis i stanęły sub'y dwa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad123 Napisano 30 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2021 Stanęły sub'y dwa tylko już nie ma miejsca na męża :d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 maja 2021 Udostępnij Napisano 4 maja 2021 Albo na żonę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts