Artur Brol Napisano Poniedziałek o 10:00 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:00 Tak jakby zrobili je, bo musieli. A nie , ze chcieli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano Poniedziałek o 10:07 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:07 Ni pierwszy rzut oka gofrownica 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano Wtorek o 16:17 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:17 Sony PS-F9 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Wtorek o 16:21 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:21 Przypomniało mi to piłę. Orchard Audio Valencia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano Środa o 09:01 Udostępnij Napisano Środa o 09:01 Gato Audio PPA - 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Środa o 15:41 Udostępnij Napisano Środa o 15:41 Pewnie nie grają tak jak lubię ale jak one kapitanie wyglądają. Śliczne, piękne, nie mogę przestać podziwiać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolkos Napisano Środa o 15:59 Udostępnij Napisano Środa o 15:59 Miałem okazję słyszeć je na AVS 2022 w jednym z pokojów. Zaaplikowane z elektroniką Jadis. Dla mnie? Najlepsze granie na tamtym AVS, choć opinie na temat samych kolumn bywają różne. Mnie wówczas kupiły na maksa. Tylko trzeba mieć te 62 tysiące na ich zakup Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komandos Napisano Środa o 16:26 Udostępnij Napisano Środa o 16:26 44 minuty temu, kaczadupa napisał: Pewnie nie grają tak jak lubię ale jak one kapitanie wyglądają. Śliczne, piękne, nie mogę przestać podziwiać. Cześć. Ich mniejsza wersja była chyba na ostatnim audio video show. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Środa o 16:36 Udostępnij Napisano Środa o 16:36 Obojętnie która ich wersja, wygladaja pięknie. Niestety jeszcze nie słyszałem ich. Gato ciągle dalszy. Wzmacniacz sluchawkowy I dac SDA-1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano Czwartek o 07:41 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:41 Vertere Audio RG - 1 Reference Groove 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Czwartek o 09:28 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:28 (edytowany) BURMESTER 232 Edytowano Czwartek o 09:29 przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Czwartek o 15:26 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:26 Meze Audio Poet 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano Czwartek o 20:13 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:13 47 Laboratory 4740 "Kaname" & 4739 "Fudou" 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano Czwartek o 22:27 Udostępnij Napisano Czwartek o 22:27 Te słuchawki Meze bardzo mi się podobają. Obecnie mam Meze Classic, ale bede musiał się lepiej przyjżeć tym Poet jak wyjdą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Czwartek o 22:37 Udostępnij Napisano Czwartek o 22:37 Jak te Ci się podobają, co powiesz o Audeze LCD2 Padauk? Matko ten kolor. Miodzio dla mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 09:11 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:11 Meziaki ładniejsze. Jaka cena? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 09:40 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:40 Meze Audio? 2000 euro. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie wszystko wiedzący Napisano wczoraj o 13:27 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:27 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bylas Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Audeze LCD2 Padauk to sztos pod względem wyglądu i dźwięku! Ten drewniany finish naprawdę robi robotę – elegancki i niepowtarzalny. No i ten kolor, serio miodzio, taki klasyczny vibe. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu …tymczasem w Salonie Q21… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 3 godziny temu, bylas napisał: Audeze LCD2 Padauk to sztos pod względem wyglądu i dźwięku! Ten drewniany finish naprawdę robi robotę – elegancki i niepowtarzalny. No i ten kolor, serio miodzio, taki klasyczny vibe. I jakies 800 euro tansze od Meze.🙂 Jeszcze Hifiman HE1000 stealth mi sie podobal/a ale jednak z tym LCD 2 przegral. I to nawet nie brzmieniem. Choc jeszcze bardziej wygodny jest od LCD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts