Artur Brol Napisano 9 maja Napisano 9 maja YBA Design No kurna, jestem zainteresowany 😁 Naim dla mnie zamożnych? Aequo Audio 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Niedziela o 12:42 Napisano Niedziela o 12:42 Electrocompaniet EC 5 1 Odpisz, cytując
base69 Napisano Środa o 19:44 Napisano Środa o 19:44 Dnia 8.05.2025 o 20:38, Sipo napisał: Zakupiłem ostatnio taki, pod marka Trio KA 8300. Odczepy na 3 pary głośników to wygoda jak ktoś ma kilka par kolumn. Nie mogę się doczekać aż wzmacniacz wróci z serwisu, ma 50 lat wymaga czyszczenia + jakieś elektrolity pewnie tez trzeba wymienić. Gdzie serwisujesz? Odpisz, cytując
Sipo Napisano Środa o 20:21 Napisano Środa o 20:21 Mam znajomego który zajmuje się serwisowaniem sprzętu hi-fi. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu No proszę, rewolucja cze ewolucja w Cyrus. Cyrus Audio 80 Series Pierwsze w historii pełnowymiarowe. Chyba oprócz tego kombajnu. All in one. Odpisz, cytując
lpomis Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Wkurzają mnie te upiększone zdjęcia sprzętów z kolorowymi ekranami. Na wszystkich oczywiście nieskończony kontrast i idealna czerń, niewidoczne ramki. A najczęściej to podłej jakości TFT/IPS za grosze, które nawet pod lekkim kątem wyglądają tak: Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Ee napewno źle wyglądać nie będą. Tutaj raczej ważniejsze jest to, że to ich pierwsze pełnowymiarowe komponenty. Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Ciekawe ile ten sprzęt all in one od Cyrusa bedzie kosztował. Co do tego jak sprzęt wygląda na zdjęciach promocyjnych a jak w rzeczywistości. Wiim na zdjęciach wygląda super, ale w realu juz niekoniecznie. Z kolei nad m33 nie zawodzi na żywo. Mam nadzieję ze Cyrus tez nie zawiedzie. Nowy design Cyrusa to prawdziwa rewolucja, bo wcześniejsze modele wyglądały jak z lat 80 a tu od razu skok w nowoczesność. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Nadwyzka materialow w magazynie. To powiekszyli wszystko😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts