Artur Brol Napisano 9 maja Napisano 9 maja YBA Design No kurna, jestem zainteresowany 😁 Naim dla mnie zamożnych? Aequo Audio 1 Odpisz, cytując
base69 Napisano Środa o 19:44 Napisano Środa o 19:44 Dnia 8.05.2025 o 20:38, Sipo napisał: Zakupiłem ostatnio taki, pod marka Trio KA 8300. Odczepy na 3 pary głośników to wygoda jak ktoś ma kilka par kolumn. Nie mogę się doczekać aż wzmacniacz wróci z serwisu, ma 50 lat wymaga czyszczenia + jakieś elektrolity pewnie tez trzeba wymienić. Gdzie serwisujesz? Odpisz, cytując
Sipo Napisano Środa o 20:21 Napisano Środa o 20:21 Mam znajomego który zajmuje się serwisowaniem sprzętu hi-fi. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Piątek o 16:59 Napisano Piątek o 16:59 No proszę, rewolucja cze ewolucja w Cyrus. Cyrus Audio 80 Series Pierwsze w historii pełnowymiarowe. Chyba oprócz tego kombajnu. All in one. Odpisz, cytując
lpomis Napisano Piątek o 17:15 Napisano Piątek o 17:15 Wkurzają mnie te upiększone zdjęcia sprzętów z kolorowymi ekranami. Na wszystkich oczywiście nieskończony kontrast i idealna czerń, niewidoczne ramki. A najczęściej to podłej jakości TFT/IPS za grosze, które nawet pod lekkim kątem wyglądają tak: Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Piątek o 18:22 Napisano Piątek o 18:22 Ee napewno źle wyglądać nie będą. Tutaj raczej ważniejsze jest to, że to ich pierwsze pełnowymiarowe komponenty. Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano Piątek o 20:36 Napisano Piątek o 20:36 Ciekawe ile ten sprzęt all in one od Cyrusa bedzie kosztował. Co do tego jak sprzęt wygląda na zdjęciach promocyjnych a jak w rzeczywistości. Wiim na zdjęciach wygląda super, ale w realu juz niekoniecznie. Z kolei nad m33 nie zawodzi na żywo. Mam nadzieję ze Cyrus tez nie zawiedzie. Nowy design Cyrusa to prawdziwa rewolucja, bo wcześniejsze modele wyglądały jak z lat 80 a tu od razu skok w nowoczesność. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Piątek o 21:16 Napisano Piątek o 21:16 Nadwyzka materialow w magazynie. To powiekszyli wszystko😁 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 07:10 Napisano wczoraj o 07:10 (edytowany) Nie tylko Cyrus pokazał nowe modele. Gryphon przedstawia rocznicowego Antileon Revelation. Wygląda męsko. Tylko dla prawdziwych mężczyzn. 160W w klasie A. Edytowano wczoraj o 07:10 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 07:14 Napisano wczoraj o 07:14 Kilogramów pewnie nie wiele mniej.😁 Wyglada bardzo atrakcyjnie. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 07:16 Napisano wczoraj o 07:16 Też mi się podoba. No i to tyle co mam do powiedzenia Nie dla psa kiełbasa heh. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 07:22 Napisano wczoraj o 07:22 Wciąż próbuje wygrać coś na loterii. Kto wie może kiedyś, znając swoje szczęście to pewnie wygram jak już nie będę dobrze słyszał, nie mówiąc o podnoszeniu takich klocków.😄 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano wczoraj o 09:04 Napisano wczoraj o 09:04 Jak wygrasz worek PLN to Ci go przywiozą i wniosą. A ja już wpraszam się na odsłuch😄 Odpisz, cytując
gienas Napisano wczoraj o 09:06 Napisano wczoraj o 09:06 Co będzie kiedy będzie to worek jednogroszówek ? Trzeba zaprząc AI do typowania, wtedy może będą to dwugroszówki Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 09:32 Napisano wczoraj o 09:32 Jak wygram i coś tak ciężkiego kupię, to zapraszam. Nawet drogę zapłacę w dwie strony. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano wczoraj o 10:01 Napisano wczoraj o 10:01 Ok. Przywiozę jakąś butelczynę Ty ogarniesz miejscowe specjały......😆 Odpisz, cytując
gienas Napisano wczoraj o 10:13 Napisano wczoraj o 10:13 To ja może choć worek załatwię Odpisz, cytując
rpm Napisano wczoraj o 10:46 Napisano wczoraj o 10:46 3 godziny temu, Artur Brol napisał: Wciąż próbuje wygrać coś na loterii. Kto wie może kiedyś, znając swoje szczęście to pewnie wygram jak już nie będę dobrze słyszał, nie mówiąc o podnoszeniu takich klocków.😄 Arturze ,przyłączę się do ściepy jeśli założysz na którymś portalu pomocowym. Poważnie. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 10:59 Napisano wczoraj o 10:59 Nigdy czegoś takiego bym nie założył. Sciepy to na potrzebujących się robi, a nie na zabawki dla dużych dzieci 😄 Odpisz, cytując
Recommended Posts