Artur Brol Napisano 9 maja Napisano 9 maja YBA Design No kurna, jestem zainteresowany 😁 Naim dla mnie zamożnych? Aequo Audio 1 Odpisz, cytując
base69 Napisano Środa o 19:44 Napisano Środa o 19:44 Dnia 8.05.2025 o 20:38, Sipo napisał: Zakupiłem ostatnio taki, pod marka Trio KA 8300. Odczepy na 3 pary głośników to wygoda jak ktoś ma kilka par kolumn. Nie mogę się doczekać aż wzmacniacz wróci z serwisu, ma 50 lat wymaga czyszczenia + jakieś elektrolity pewnie tez trzeba wymienić. Gdzie serwisujesz? Odpisz, cytując
Sipo Napisano Środa o 20:21 Napisano Środa o 20:21 Mam znajomego który zajmuje się serwisowaniem sprzętu hi-fi. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 16:59 Napisano wczoraj o 16:59 No proszę, rewolucja cze ewolucja w Cyrus. Cyrus Audio 80 Series Pierwsze w historii pełnowymiarowe. Chyba oprócz tego kombajnu. All in one. Odpisz, cytując
lpomis Napisano wczoraj o 17:15 Napisano wczoraj o 17:15 Wkurzają mnie te upiększone zdjęcia sprzętów z kolorowymi ekranami. Na wszystkich oczywiście nieskończony kontrast i idealna czerń, niewidoczne ramki. A najczęściej to podłej jakości TFT/IPS za grosze, które nawet pod lekkim kątem wyglądają tak: Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 18:22 Napisano wczoraj o 18:22 Ee napewno źle wyglądać nie będą. Tutaj raczej ważniejsze jest to, że to ich pierwsze pełnowymiarowe komponenty. Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano wczoraj o 20:36 Napisano wczoraj o 20:36 Ciekawe ile ten sprzęt all in one od Cyrusa bedzie kosztował. Co do tego jak sprzęt wygląda na zdjęciach promocyjnych a jak w rzeczywistości. Wiim na zdjęciach wygląda super, ale w realu juz niekoniecznie. Z kolei nad m33 nie zawodzi na żywo. Mam nadzieję ze Cyrus tez nie zawiedzie. Nowy design Cyrusa to prawdziwa rewolucja, bo wcześniejsze modele wyglądały jak z lat 80 a tu od razu skok w nowoczesność. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 21:16 Napisano wczoraj o 21:16 Nadwyzka materialow w magazynie. To powiekszyli wszystko😁 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) Nie tylko Cyrus pokazał nowe modele. Gryphon przedstawia rocznicowego Antileon Revelation. Wygląda męsko. Tylko dla prawdziwych mężczyzn. 160W w klasie A. Edytowano 14 godzin temu przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Kilogramów pewnie nie wiele mniej.😁 Wyglada bardzo atrakcyjnie. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Też mi się podoba. No i to tyle co mam do powiedzenia Nie dla psa kiełbasa heh. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Wciąż próbuje wygrać coś na loterii. Kto wie może kiedyś, znając swoje szczęście to pewnie wygram jak już nie będę dobrze słyszał, nie mówiąc o podnoszeniu takich klocków.😄 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Jak wygrasz worek PLN to Ci go przywiozą i wniosą. A ja już wpraszam się na odsłuch😄 Odpisz, cytując
gienas Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Co będzie kiedy będzie to worek jednogroszówek ? Trzeba zaprząc AI do typowania, wtedy może będą to dwugroszówki Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Jak wygram i coś tak ciężkiego kupię, to zapraszam. Nawet drogę zapłacę w dwie strony. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Ok. Przywiozę jakąś butelczynę Ty ogarniesz miejscowe specjały......😆 Odpisz, cytując
gienas Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu To ja może choć worek załatwię Odpisz, cytując
rpm Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, Artur Brol napisał: Wciąż próbuje wygrać coś na loterii. Kto wie może kiedyś, znając swoje szczęście to pewnie wygram jak już nie będę dobrze słyszał, nie mówiąc o podnoszeniu takich klocków.😄 Arturze ,przyłączę się do ściepy jeśli założysz na którymś portalu pomocowym. Poważnie. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Nigdy czegoś takiego bym nie założył. Sciepy to na potrzebujących się robi, a nie na zabawki dla dużych dzieci 😄 Odpisz, cytując
Recommended Posts