rpm Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Wavac SH - 833 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 (edytowany) Solution Audio 330 zintegrowany wzmacniacz Edytowano 2 października 2023 przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 (edytowany) Edytowano 2 października 2023 przez shureido Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 A Aavik Chyba jednak wole poprzedni wyglad. To, zakładam sa najnowsze modele? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 (edytowany) 4 godziny temu, Artur Brol napisał: A Aavik Chyba jednak wole poprzedni wyglad. To, zakładam sa najnowsze modele? tak, integra 200W pure class A wymiary 50cm x 50cm 🤗 Edytowano 2 października 2023 przez shureido Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Co za rozmiar. Wiec juz o cene nie pytam 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 18 minut temu, Artur Brol napisał: Co za rozmiar. Wiec juz o cene nie pytam 😄 a dokłanie po obrysie 58 x 51 wyceniony w miarę sensownie - 67.000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Ale skrzynia. To niektorzy beda musieli nowe, wieksze szafki zamowic. W miare sensownie ? 🤭Tak mysle ze chyba za sam ten napis Aavik sobie z 57 tys policzyli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Ale skrzynia. To niektorzy beda musieli nowe, wieksze szafki zamowic. W miare sensownie ? 🤭Tak mysle ze chyba za sam ten napis Aavik sobie z 57 tys policzyli. szafki mogą zamówić od Gryphon'a, Aavik spokojnie się zmieści na Gryphon StandArt 😙 Edytowano 2 października 2023 przez shureido Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Bedzie ich na to stac to na szafki tez. Jak to sie mowilo, na biednego nie trafilo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 11 minut temu, Artur Brol napisał: Bedzie ich na to stac to na szafki tez. Jak to sie mowilo, na biednego nie trafilo. wydając 67.000 € na integrę, na mebel też się znajdzie w drugiej kieszeni 🤗 https://alphahighend.be/produit/gryphon-audio-standard-1024copie-copie/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Ja pie... ten świat zwariował 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 (edytowany) 15 minut temu, Artur Brol napisał: Ja pie... ten świat zwariował 🤣 Ale, że co ? jak się nie wydaje na papierosy, to można spokojnie kupić taki set audio 🤭 Edytowano 2 października 2023 przez shureido Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Musiałbyś 10 razy żyć, i oszczędzać nie pałac fajek. Może by ci wtedy starczylo. Skąd te ceny ... 🙂 Dobrze , że te najdroższe zestawy są też bardzo duże. Nie mieszczą się w moim pokoju więc mi nie zal. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Belgijskie kolumny Pearl Acoustic, wykonane z drewna debowego, drivery szerokopasmowe Mark Audio Alpair 10. Cena okolo 5k € za pare. https://pearlacoustics.com Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 32 minuty temu, SIpo napisał: https://pearlacoustics.com Całkiem przyjemny kanał na YT mają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Musiałbyś 10 razy żyć, i oszczędzać nie pałac fajek. Może by ci wtedy starczylo. Skąd te ceny ... 🙂 Dobrze , że te najdroższe zestawy są też bardzo duże. Nie mieszczą się w moim pokoju więc mi nie zal. nie ma sprawy, jest scandic design i do mniejszych powierzchni 🤗 na jakiej powierzchni słuchasz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Masz coś do oddania za darmo? Jakieś 15 metrów. Tylko nie proponuj mi czegoś, co mi się w pokoju zmiesci, a wykończy portfel🥹 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 1 godzinę temu, Chmarski napisał: Całkiem przyjemny kanał na YT mają. Dobrze sie reklamuja i maja dobry feedback. Sibeliusy zainspirowaly mnie do zrobienia podobnych kolumn we wlasnym zakresie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Masz coś do oddania za darmo? Jakieś 15 metrów. Tylko nie proponuj mi czegoś, co mi się w pokoju zmiesci, a wykończy portfel🥹 Jak masz ograniczone środki w tym tygodniu, to zdecyduj się i albo wydajesz na picie https://sklep-domwhisky.pl/product-pol-29259-Macallan-78-letni-The-Red-Collection-Bottled-2020-Bottle-Nr-595-42-2-0-7l.html?query_id=2 albo na audio 🤭 https://www.audiomagic.pl/glosniki/glosniki-borresen-01 i Aavik 580 series https://audiogroupdenmark.com/product/aavik-i-580/ https://audiogroupdenmark.com/product/aavik-s-580/ https://audiogroupdenmark.com/product/aavik-d-580/ Edytowano 2 października 2023 przez shureido Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Prawie 137 tysięcy za dwudrożną pasywną podstawkę z 4,5 calowym midwooferkiem? Dobre. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 Jakby produkowali subwoofery, to pewnie miałyby 6 calowy głośnik i kosztowały 20 tysięcy Euro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 Albo wiecej Ten Aavik też sobie liczy. 20 k za każdy komponent. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 5 godzin temu, Adi777 napisał: Jakby... sarkazm i "jakby..." to normalne, ale tylko do pewnego momentu 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 października 2023 Udostępnij Napisano 3 października 2023 17 godzin temu, Artur Brol napisał: Dobrze , że te najdroższe zestawy są też bardzo duże. Nie mieszczą się w moim pokoju więc mi nie zal. One wcale nie są takie duże. Są dość wysokie, ale wąskie. Aaviki nawet nieźle się prezentują, zresztą Borreseny też mogą się podobać, ale ja nie kupuję takiego projektowania kolumn. Kosmiczne materiały - jaki mają w ogóle wpływ na dźwięk? Czy są lepsze od ziemskich? 😏 Nawet jeśli ich koszty, badania i tak dalej sprawiają, że niejako muszą walić takie ceny na kolumny - choć wątpie w to, to sam sens używania unobtainium jest wątpliwy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts