KrólKiczu Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Nie, chyba na olx. Jak ktoś jest zainteresowany proszę pisać do mnie 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rimi Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Ja mam oleda cx55 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Chyba sam musisz wypróbować . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 lipca 2021 TV jest słabym źródłem ale akurat ten Audio Pro to też nie jest szał. Moim zdaniem Yamaha WXAD 10 gra ciekawiej mimo że od razu po analogu. Połowe tańszy mibox dla Spotify będzie podobny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rimi Napisano 11 lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 lipca 2021 A może jako streamer wykorzystać raspberry pi 4 hifiberry digi+ pro? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 20 godzin temu, rimi napisał: A może jako streamer wykorzystać raspberry pi 4 hifiberry digi+ pro? Polecam Albo Digi One! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rimi Napisano 12 lipca 2021 Udostępnij Napisano 12 lipca 2021 Digi one 1.2 ? I czy dedykowana ładowarka wystarczy czy trzeba inwestować w liniową? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 lipca 2021 Dnia 12.07.2021 o 12:12, rimi napisał: Digi one 1.2 ? I czy dedykowana ładowarka wystarczy czy trzeba inwestować w liniową? Ja grałem długo na normalnej później zakupiłem na Ali liniową. Ale nie najlepszą. Moim zdaniem gra deczko lepiej. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts