DominikZ Napisano 30 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2021 Cześć, Aktualnie gram na NAD M3 jako końcówka mocy, NAD T758v3i jako przedwzmacniacz i streamer (Tidal), kolumny to Focal Kanta 2 Jako ze kino domowe odpuszczam, to postanowilem pożegnać sie z NADem T758 i dokupic streamer, ewentualnie z odtwarzaczem plyt (mam troche plyt otrzymanych w spadku) Moja uwagę na ten moment przykuwa Marantz SACD 30N Co o nim sądzicie? jakie inne urządzenia warto wziąć pod uwagę? Wiem ze bez testów ciężko powiedzieć, ale nie wiem na ten moment na które teraz warto zwrócić uwagę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 30 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2021 6 minut temu, DominikZ napisał: streamer (Tidal) Sprawdź sobie czy ma wsparcie Deezera - na PC dużo lepsza jakość dźwięku z D. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 lipca 2021 Udostępnij Napisano 1 lipca 2021 30N nie znam ale po ND8006 mogę się spodziewać wysokie jakości dzwieku. Nieco bardziej spójnego. Natomiast do Focali polecał bym jednak szybsze urządzenia od Cambridge. Tu CXN V2 oraz CXC moim zdaniem po prostu spasuje Ciekawiej. Zapraszam na odsłuch Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Temat Audio Napisano 2 lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 lipca 2021 Cześć, Moim zdaniem w Twoim systemie idealnie sprawdziłby się kompakt Unison Research Unico Due z podłączonym transportem plików Sotm SMS-200neo (Tidal). Bez problemu możesz wpiąć go pod M3 XLR-ami, warto przetestować to urządzenie. Pozdrawiam, Michał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 lipca 2021 Udostępnij Napisano 2 lipca 2021 Napisałeś o SACD 30N, czy szukasz po prostu dobrego odtwarzacza/transportu czy ma mieć możliwość odtwarzania płyt super audio CD? Jeśli musi to warto zerknąć na Denona DCD-2500NE, co do transportów sieciowych to wyżej wymieniony SOtM jest też świetnym pomysłem. Marantz gra dość detalicznie, nie wiem czy to brzmienie spasuje się z Kantami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts