tomek72 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu No to się zgadza, jak robiłeś aktualizację w lipcu to masz R127, R136 wyszła chyba pod koniec października. Głównie w związku z udostępnieniem obsługi DLBC, ale tu trzeba dokupić licencję za 299$ do pełnej wersji. Ale w nowej wersji programu bodaj 3.11 (na komputery) w tworzeniu krzywych pojawiło się też bass control pozwalający ustawić punkt odcięcia (chyba bo jeszcze nie sprawdzałem). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu @tomek72 crossover mozna bylo ustawiać juz wczesniej w DLBC. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) Tak, ale dopóki Onkyo nie „dostało” DLBC to tego nie było - wiadomo. Do DLBC trzeba wykupić licencję, ale względem poprzedniej funkcjonalności po aktualizacji mamy dostępny DL, Bas control (tutaj ustawiamy odcięcie) i DLBC - przyciski nad grupami głośników, przy czym ten trzeci dostępny po wykupieniu. Edytowano 3 godziny temu przez tomek72 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Pomyliłeś bass control z bass management. Odcięcia ustawialo się wcześniej i bez tego (wręcz bez dlbc). Cały czas mówimy o crossover. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz01 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Z tym zarządzaniem prądu, więcej czy mniej to coś musi byc na rzeczy. Na początku po aktualizacji testowalem subwoofer rp1200 klipsch. Bylo wszystko ok. Ale niedawno to juz po resecie amplitunera mialem taka sytuację,ze listwa przypodlogowa odciela mi caly sprzet podlaczony tz. Amplituner, projektor i subwoofer. Musiałem subwoofer podlaczyc pod inne gniazdko bo inaczej przy uderzeniu basow w filmie sytuacja znowu by sie powtórzyła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts