Butler Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca 23 minuty temu, Iron napisał: Mam pewne podejrzenia 😁... Ostatnio jakaś kumulacja się zrobiła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca 16 godzin temu, bora902 napisał: wymysliem odbicie fali dzwieku od tafli wody basenu trzeciej zony szejka z kataru i zamierzam wprowadzic to w zycie no tak to właśnie wygląda. Punkt w punkt. 13 godzin temu, Iron napisał: I jaki "fakap" był lub jest w tym amplitunerze (jeśli chodzi o zasilanie)? pewnie test ASR. Tylko do póki on go nie zrobił to nikt o tym nie widział. Teraz po tej aktualizacji Amir powinien zrobić test jeszcze raz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Dnia 20.03.2025 o 06:48, Piotr Sonido napisał: ....pewnie test ASR. Tylko do póki on go nie zrobił to nikt o tym nie widział. Teraz po tej aktualizacji Amir powinien zrobić test jeszcze raz. Nie bardzo wiem o co chodzi , jednak wydaje mi się ,że jeśli to coś poważnego to raczej byłoby ujęte w opisie aktualizacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Chodzi o to że nie ma żadnego fak upu. Pisaliśmy o tym na tym forum zaraz po tym jak ten test w ASR się pokazał. Na szczescie tym razem test był później niz uzytkownicy go testowali. Zgadnij jakie wnioski? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 26 marca Udostępnij Napisano 26 marca Dnia 25.03.2025 o 06:51, Piotr Sonido napisał: Chodzi o to że nie ma żadnego fak upu. Pisaliśmy o tym na tym forum zaraz po tym jak ten test w ASR się pokazał. Na szczescie tym razem test był później niz uzytkownicy go testowali. Zgadnij jakie wnioski? Skoro użytkownicy nie zauważyli nic to pewnie coś nieistotnego albo na tyle nieuciążliwe że nie powoduje problemów w codziennym użytkowaniu. Może wrzuć linka do tej dyskusji jeśli go znajdziesz.. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 06:06 Udostępnij Napisano Czwartek o 06:06 nie będe tego szukał bo mi to absolutnie do niczego nie potrzebne. Ale tak było,. Ktoś nie chce wierzyć / ufac niech omija Onkyo wybór przecież jest 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts