Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam ,posiadam kolumny magnat Supreme 2002 zestaw 5.1 subwofer audio monitor rs 12 i teraz moje pytanie co wybrać onkyo TX NR 609 czy Onkyo TX 8270 tylko to jest Ampli. Stereo I nie wiem jak w filmach.

Napisano (edytowany)

Już się dowiedziAłem że tych modelach pada dsp i oprogramowanie, może jakieś propozycje innych modeli inna firma z używanych.co z tymi odelami Onkyo Ht-r548, Pioneer VSX-831(B) 5.2

Edytowano przez John
Napisano

Nie możesz myśleć o tym w ten sposób, przy używanym sprzęcie zawsze ryzykujesz bez względu na markę. Co do twojego dylematu to stawiałbym raczej na kino jeśli masz cały zestaw kolumn.

Napisano

możecie podpowiedzieć o tych modelach. _609 tx nr okyo .Onkyo Ht-r548, Pioneer VSX-831,yamaha rx-v567,Yamaha RX-D485 cenowo to samo ale jak z brzmieniem któryś model się wyróżnia ,wart uwagi.??

Napisano

Załozyłeś kolejny nowy wątek o tym :(

Odpisałem Ci tam.

609 jest od nich znacznie lepszy.

Kupujesz amplitunery wiekowe. Nie wiesz jak poprzednik / poprzednicy ich używali. Przy każdym jest ryzyko. Nie ma tu znaczenia firma.

Napisano
3 godziny temu, S4Home napisał:

Załozyłeś kolejny nowy wątek o tym :(

Odpisałem Ci tam.

609 jest od nich znacznie lepszy.

Kupujesz amplitunery wiekowe. Nie wiesz jak poprzednik / poprzednicy ich używali. Przy każdym jest ryzyko. Nie ma tu znaczenia firma.

Dziękuję za odpowiedź. To proszę podać Nowe modele które dorównuje brzmieniem do Onkyo txt nr 609 i nie przerwie mi portfela

Dziękuję za odpowiedź. To proszę podać Nowe modele które dorównuje brzmieniem do Onkyo txt nr 609 i nie przerwie mi portfela