Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć. Może mi ktoś wytłumaczyć po chłopsku, łopatologicznie, jak zapodać muzykę z Foobara2000, którego pobrałem nana PC, na DACa? Mam Foobara i pobrałem kilka adresów stacji FLAC z których niektóre grają. Komputer podłączony jest z DAC USB A-B. Co jeszcze muszę "podłączyć"? To nie działa tak jak iTunes, z którego po włączeniu przesyłam dźwięk na DACa?

Napisano
25 minut temu, hungarka1 napisał:

po chłopsku, łopatologicznie

Gienas już napisał. Ja dorzucę obrazek. U mnie to jest inny DAC (RME) i mam wybrane ASIO MADiface USB - bo taki jest sterownik do mojego DAC. Gdyby u Ciebie w Foobar nie pokazał się Twój DAC (nie wiem jaki masz) , to może być potrzebny sterownik.

Screenshot (234).png

Napisano

Pięknie dziękuję :) 

Dnia 17.07.2021 o 17:31, JohnDoe napisał:

Gienas już napisał. Ja dorzucę obrazek. U mnie to jest inny DAC (RME) i mam wybrane ASIO MADiface USB - bo taki jest sterownik do mojego DAC. Gdyby u Ciebie w Foobar nie pokazał się Twój DAC (nie wiem jaki masz) , to może być potrzebny sterownik.

Screenshot (234).png

Jest tak jak piszesz. Nie mam opcji wyboru USB, Pioneer N70A. Co mogę zrobić?

Napisano

Tutaj znajdziesz wtyczki do Foobar (dla YouTube i wiele innych ciekawych) >>> https://www.foobar2000.org/components

A tutaj instrukcję jak konfigurować  >>> https://pl.joecomp.com/how-install-configure-plugins-foobar2000

Wtyczki nie wymagają instalacji ale musisz pobrać które chcesz mieć. Potem postępuj zgodnie z instrukcją konfiguracji. 

W razie trudności pytaj śmiało. Może na YT są jakieś filmy pomocne. 

Napisano
14 godzin temu, gienas napisał:

Trzeba do Foobar-a doinstalować wtyczkę "foo_youtube" i oglądasz :)

Sama wtyczka (taka jaką mam) pozwala tylko słuchać. Aby móc oglądać, trzeba jeszcze zainstalować w Windowsie LAV Filters.

• 2 weeks later...