Henry Stackola Napisano 29 lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 lipca 2021 Dzien dobry, szybkie przywitanie, bo to mój pierwszy post : ) Mam pytanie, zaczynam kompletować sprzęt - amatorsko, proszę mieć to na uwadze ; ) Docelowo będzie osobny do stereo i kina, ale akutalnie mały miszmasz. Budżetowy miszmasz. Aktualnie posiadam Dn1040 i parę Tannoy M3 na jakiś 20m2. Celuję w Msub10 (nie wiem czy poprawnie ale zakladam, że jakoś się to "tannoy'owo" będzie zgrywać) Dn1040 bo potrzebuję obsłużyć różne dziwne urządzenia, a sprzęt sobie dobrze z tym poradził. Słucham bardzo różnej muzyki, od Rahmaninova, poprzez trip-hop aż po wynalazki typu Apex, także zakres dźwięków mocno pokręcony. Na basie w kinie domowym mi zbytnio nie zależy. Nie mam w planacch wyburzania ścian za pomocą dzwięku.Precyzując pytanie: M Sub 10 czy coś innego? (może ktoś ma coś do sprzedania? Na allegro w cenach katalogowych : ( Dziękuję i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 lipca 2021 Jakim budżetem dysponujesz na subwoofer? Czy na pewno szukasz subwoofera pasywnego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudasDudek Napisano 29 lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 lipca 2021 Faktycznie miszmasz. I ciężko coś z tego uklepać. Prąd i kolumny do zmiany według mnie (jeśli do muzyki), a dokładanie przepłaconego suba, to takie łatanie dziurawej łódki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 lipca 2021 Używasz kina czy stereo? Msub to bardzo fajny subwoofer możesz na niego polować. Konstrukcja bardzo udana. M3ki tez fajne paczki. Dokup sub i pomyśl o zmianie amplitunera. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts