Harddog Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 54 minuty temu, 1Ender napisał: Co ty za bzdury piszesz? Gdzie znalazłeś że lampy się lutuje do PCB? Daj link bo nie wierzę! Pozdrawiam Nie wiem czy to bzdury. Ta informacja pojawia się w kilku recenzjach które czytałem https://www.google.pl/search?sca_esv=576600514&sxsrf=AM9HkKkczp-Q1RHayR78bXFvizCgkfoiGQ:1698263749655&q=vincent+sp-332&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwjsyaG8_ZGCAxWaSPEDHV7ODk0Q0pQJegQIDRAB&biw=1920&bih=923&dpr=1#imgrc=OnYz0XGmdLsNuM Zerknij na zdjęcie, tak to wygląda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 25 października 2023 Udostępnij Napisano 25 października 2023 18 minut temu, Harddog napisał: Nie wiem czy to bzdury. Nie, to nie są bzdury.... Minitriody, czy minipentody są lutowane bezpośrednio do płytki PCB, podawałem link do sklepu z tymi lampami. Poza tym mają bardzo długą żywotność tu nawet ktoś napisał, że 15tys godzin, nie wiem czy aż tyle, ale te lampki mają podwyższoną żywotność i nie przejmowałbym się ich wymianą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 Ogólne temat fajny. Jedynie czego mi brakuje to cena katalogowa. @Asia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 27 października 2023 Udostępnij Napisano 27 października 2023 (edytowany) Przedwczoraj, przy okazji wizyty w Sopockim Topie, słuchałem takiej hybrydki Pathosa (Logos MkII). Przyjemne brzmienie, szczególnie pasujące do łagodniejszej muzyki. Wzmacniacz ładnie grał z ProAcami Response D Two R. Bardzo klimatyczne, choć nie wiem, na ile uniwersalne połączenie. Moc wyjściowa 2 x 110 W RMS (8 Ω) Pasmo przenoszenia 5Hz - 140KHz ± 0,5dB Stosunek sygnał/szum> 90dB Zniekształcenia THD 0,02% @ 1W; 0,2% @ 110W Wyjście słuchawkowe Nie Tryb Pure Direct Nie Korekcja tonów Nie Pilot Nie Głośniki A/B Nie Wymiary (S x W x G) mm 430 x 170 x 420 Waga 28 kg Edytowano 27 października 2023 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 @Rafał S. A cena? Proszę podawajcie cenę przy opisach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 października 2023 Udostępnij Napisano 28 października 2023 16 minut temu, 1Ender napisał: @Rafał S. A cena? Proszę podawajcie cenę przy opisach. Można też samemu sobie sprawdzić ... https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/pathos-logos-mk-ii.html?gclid=Cj0KCQjw4vKpBhCZARIsAOKHoWQHwGb1ZyTE_6LBA_VwIUusls0JC6nIZI_KjcUII6V5LRzeLVbm-rAaAqEbEALw_wcB Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 października 2023 Udostępnij Napisano 30 października 2023 Dnia 27.10.2023 o 21:26, Rafał S napisał: Przedwczoraj, przy okazji wizyty w Sopockim Topie, słuchałem takiej hybrydki Pathosa (Logos MkII). Przyjemne brzmienie, szczególnie pasujące do łagodniejszej muzyki. Wzmacniacz ładnie grał z ProAcami Response D Two R. Bardzo klimatyczne, choć nie wiem, na ile uniwersalne połączenie. Moc wyjściowa 2 x 110 W RMS (8 Ω) Pasmo przenoszenia 5Hz - 140KHz ± 0,5dB Stosunek sygnał/szum> 90dB Zniekształcenia THD 0,02% @ 1W; 0,2% @ 110W Wyjście słuchawkowe Nie Tryb Pure Direct Nie Korekcja tonów Nie Pilot Nie Głośniki A/B Nie Wymiary (S x W x G) mm 430 x 170 x 420 Waga 28 kg Mi te jego brzmienie się podobało i te słuchałem z Proacami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts