S4Home Napisano 9 września 2021 Udostępnij Napisano 9 września 2021 20 godzin temu, Butler napisał: estem ciekaw jak takie Klipsche przeznaczone do zabudowy sobie radzą w praktyce. Klipsch PRO-1000SW czy Klipsch PRO-1200SW Pamiętaj że tu trzeba mieć jeszcze dodatkowy wzmacniacz do nich. Wątpię żeby to ktoś w PL miał na stanie. 18 godzin temu, HQ150 napisał: Miałem Velodyne DD12 Dobry sub. Ja byłem zadowolony Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 9 września 2021 Udostępnij Napisano 9 września 2021 7 minut temu, S4Home napisał: Ja byłem zadowolony Ja w sumie też dopóki nie usłyszałem w akcji Peruna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 9 września 2021 Udostępnij Napisano 9 września 2021 To, że u Ciebie ten sub się nie sprawdził nie znaczy, że u innych też się nie sprawdzi. Jakościowe suby to nie tylko te z "samowyrobu". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 9 września 2021 Udostępnij Napisano 9 września 2021 (edytowany) A czy ja gdzieś coś takiego napisałem? Nie napisałem nigdzie, że Velodyne DD12 się u mnie sprawdził. Przecież go używałem ładne parę lat. Tylko, że on kosztuje ponad 20000zł i teraz jak mam porównanie wiem, że przy odrobinie zaangażowania i swojego czasu można mieć dużo lepszy subwoofer za wielokrotnie niższą kwotę. Tylko tyle. Zaproponowałem tylko na podstawie własnych doświadczeń, inną możliwość. Ale nikogo nie zmuszam, nie namawiam nie proponuję sprzedaży itd. Dzielę się tylko swoimi spostrzeżeniami. Edytowano 9 września 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 9 września 2021 Udostępnij Napisano 9 września 2021 3 godziny temu, HQ150 napisał: można mieć dużo lepszy subwoofer za wielokrotnie niższą kwotę Tu się zgodzę ale niekoniecznie musi to być samoróbka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 września 2021 Udostępnij Napisano 10 września 2021 18 godzin temu, eMBe napisał: Tu się zgodzę ale niekoniecznie musi to być samoróbka nie mogę nie zapytać Który? 23 godziny temu, HQ150 napisał: Ja w sumie też dopóki nie usłyszałem w akcji Peruna. Możesz podesłać fotki tego suba? nie wiem czy gdzieś to już wysyłałeś. Ile Cie to finalnie wyszło? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 10 września 2021 Udostępnij Napisano 10 września 2021 6 minut temu, S4Home napisał: nie mogę nie zapytać Który? Kto jak kto ale Ty chyba nie powinieneś pytać czy można mieć dobry sub (nie samoróbkę) za mniej niż 22k Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 10 września 2021 Udostępnij Napisano 10 września 2021 3 godziny temu, S4Home napisał: nie mogę nie zapytać Który? Możesz podesłać fotki tego suba? nie wiem czy gdzieś to już wysyłałeś. Ile Cie to finalnie wyszło? Proszę bardzo. Napisałem parę słów na jego temat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Temat Audio Napisano 10 września 2021 Udostępnij Napisano 10 września 2021 Cześć, jeśli pomieszczenie ma 20mkw przetestuj sobie JL D108. JEgo gabaryty mogą być mylące, jednak dźwięk mówi sam za siebie. Pozdrawiam, Michał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 września 2021 Udostępnij Napisano 13 września 2021 Dnia 10.09.2021 o 11:22, HQ150 napisał: Proszę bardzo. Napisałem parę słów na jego temat Dzięki. Czytałem! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts