Artur Brol Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia Aa, nie raz się ołówkiem kręciło. 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia Roman wśród karłów. Nieznany obraz Rembrandta. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Roman wśród karłów. Nieznany obraz Rembrandta. Brakuje tam tylko sztyletu 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 kwietnia Udostępnij Napisano 7 kwietnia 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 kwietnia Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia Ja nie raz myslalem jak tego sku.... La wykonczyc. Tak dla jasnosci chodzilo o bosa w grze 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia Stare ale dobre. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 kwietnia Udostępnij Napisano 9 kwietnia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Środa o 17:26 Udostępnij Napisano Środa o 17:26 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Środa o 17:31 Udostępnij Napisano Środa o 17:31 A gdzie reszta zestawu? Lodowka pusta, kolumn nie widze, nie wspominajac o kablach czy kolekcji plyt ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano Środa o 17:54 Udostępnij Napisano Środa o 17:54 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Środa o 18:15 Udostępnij Napisano Środa o 18:15 19 minut temu, Sipo napisał: Ale to jakaś bardzo prostolinijna babka... Gdzie jej tam do prawdziwej kobiety... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano Środa o 18:23 Udostępnij Napisano Środa o 18:23 Widac tylko front, nie wiemy ile ma odczepow Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Środa o 18:40 Udostępnij Napisano Środa o 18:40 Panie... Za mało pokręteł... To jakaś poczciwina, równa babka 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Środa o 19:05 Udostępnij Napisano Środa o 19:05 Sa takie?🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Środa o 22:55 Udostępnij Napisano Środa o 22:55 Są... Sam poznałem 15 lat temu jedną taką Konkret babkę, normalnie sam "wyłącznik". Jest konkretna jak samiec, w związku z tym nie ma "Psiapsiółek"- zazwyczaj rozgoryczonych rozwodniczek. Bo te z gatunku "Dlaczego ja?", i "Trudne sprawy" omijają Ją szerokim łukiem. Bo jak mawiają kumaci, inteligentni ludzie są zazwyczaj samotni. Jej przykład potwierdza tą regułę. Jestem szczęściarzem, bo moja Pani wytrzymuje cierpliwie wszystkie moje audio-zawijasy. I jeszcze bardzo lubi śpiewać do mojej ukochanej muzy. W ostatni weekend rozśpiewaliśmy się na dwa głosy do Comy tak, że sąsiedzi przechodzący pod uchylonym na parterze oknem bili nam brawo. Moja "Małżowinka" jest lepsza niż dowolny Hi-end. Nie zamieniłbym Jej na żadną kumulację w Lotto. Bo nie ma takiego hajsu, który byłby w stanie Ją zastąpić. Jestem cholernym szczęściarzem, czego wszystkim audio-freakom życzę... 😁 3 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano Środa o 23:12 Udostępnij Napisano Środa o 23:12 Szczesciarz! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano Czwartek o 06:23 Udostępnij Napisano Czwartek o 06:23 7 godzin temu, michaudio napisał: Nie zamieniłbym Jej na żadną kumulację w Lotto Mam to samo, z tą różnicą że lepiej dla świata i sąsiadów jak nie śpiewamy 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Czwartek o 07:46 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:46 Gratuluję panowie. I zdroszczę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts