Artur Brol Napisano 6 kwietnia Napisano 6 kwietnia Aa, nie raz się ołówkiem kręciło. 😁 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 kwietnia Napisano 6 kwietnia Roman wśród karłów. Nieznany obraz Rembrandta. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 kwietnia Napisano 6 kwietnia 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Roman wśród karłów. Nieznany obraz Rembrandta. Brakuje tam tylko sztyletu 🤭 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 8 kwietnia Napisano 8 kwietnia Ja nie raz myslalem jak tego sku.... La wykonczyc. Tak dla jasnosci chodzilo o bosa w grze 😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 9 kwietnia Napisano 9 kwietnia A gdzie reszta zestawu? Lodowka pusta, kolumn nie widze, nie wspominajac o kablach czy kolekcji plyt ? Odpisz, cytując
michaudio Napisano 9 kwietnia Napisano 9 kwietnia Ale to jakaś bardzo prostolinijna babka... Gdzie jej tam do prawdziwej kobiety... Odpisz, cytując
Sipo Napisano 9 kwietnia Napisano 9 kwietnia Widac tylko front, nie wiemy ile ma odczepow Odpisz, cytując
michaudio Napisano 9 kwietnia Napisano 9 kwietnia Panie... Za mało pokręteł... To jakaś poczciwina, równa babka 😁 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 9 kwietnia Napisano 9 kwietnia Są... Sam poznałem 15 lat temu jedną taką Konkret babkę, normalnie sam "wyłącznik". Jest konkretna jak samiec, w związku z tym nie ma "Psiapsiółek"- zazwyczaj rozgoryczonych rozwodniczek. Bo te z gatunku "Dlaczego ja?", i "Trudne sprawy" omijają Ją szerokim łukiem. Bo jak mawiają kumaci, inteligentni ludzie są zazwyczaj samotni. Jej przykład potwierdza tą regułę. Jestem szczęściarzem, bo moja Pani wytrzymuje cierpliwie wszystkie moje audio-zawijasy. I jeszcze bardzo lubi śpiewać do mojej ukochanej muzy. W ostatni weekend rozśpiewaliśmy się na dwa głosy do Comy tak, że sąsiedzi przechodzący pod uchylonym na parterze oknem bili nam brawo. Moja "Małżowinka" jest lepsza niż dowolny Hi-end. Nie zamieniłbym Jej na żadną kumulację w Lotto. Bo nie ma takiego hajsu, który byłby w stanie Ją zastąpić. Jestem cholernym szczęściarzem, czego wszystkim audio-freakom życzę... 😁 3 6 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 10 kwietnia Napisano 10 kwietnia 7 godzin temu, michaudio napisał: Nie zamieniłbym Jej na żadną kumulację w Lotto Mam to samo, z tą różnicą że lepiej dla świata i sąsiadów jak nie śpiewamy 3 Odpisz, cytując
Recommended Posts