JohnMro Napisano 5 listopada 2021 Napisano 5 listopada 2021 Dnia 25.09.2021 o 23:28, Patryk89_896 napisał: Wszystko się zgadza ja rozumiem. Mnie się tylko rozchodzi o to że na TV Audio nie mam menu na ekranie telewizora co znacznie utrudnia obsługę, wczoraj jakimś cudem mi się udało ale tylko raz. Tym bardziej że ustawiania Audio - parametr surround w zależności od ścieżki dźwiękowej sie zmienia i są dodatkowe ustawienia. Miałem onkyo tx nr 555 i tam nie było najmniejszego problemu. Resztę mam ustawioną jak Ty. Tak jak mówisz "głośniki" są dla wszystkich źródeł takie same ale Audio sie zmienia. Łącznie z "option" na pilocie. Na zdj jest chociaż różnica w ustawieniu suba bo więcej na tym wyświetlaczu nie zobaczysz naraz;/ Będzie się grzał w tej dziurce, jeszcze go czymś częściowo przykryłeś. Odpisz, cytując
tomek72 Napisano 5 listopada 2021 Napisano 5 listopada 2021 5 godzin temu, JohnMro napisał: Będzie się grzał w tej dziurce, jeszcze go czymś częściowo przykryłeś. To są zdjęcia @Patryk89_896, a problem z wyłączaniem ampli ma @wiesiol123 Odpisz, cytując
Recommended Posts