Trybik Napisano 18 października 2021 Napisano 18 października 2021 Witam. Jaki zestaw stereo można zbudować do kolumn dynavoice definition df-6 Obecnie mam onkyo a-9150 czy może ten wzmacniacz być podpięty pod inny wzmacniacz ew końcówkę mocy nie ukrywam że o brak polotu, siły muzyki wydobywającej się z tego wzmacniacza chodzi najbardziej. Obecnie mam podpięte 2 źródła przez złącze cyfrowe plus osobno gramofon deck i tuner analogowy Sharp. Muzyka której słucham jest różnorodna. Proszę o jakieś rady budżet jakim dysponuje to 5000 Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 18 października 2021 Napisano 18 października 2021 A już masz te kolumny? Pytam się bo interesują mnie te szwedzkie kolumny (co prawda mnie bardziej model DM-6), mało o nich jest w sieci. Jest trochę pozytywnych opinii, ale generalnie są mało popularne w PL. Chętnie usłyszę jak to gra, finalnie z lepszym wzmacniaczem - pochwal się jak się uda zbudować zestaw! 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 18 października 2021 Napisano 18 października 2021 37 minut temu, Trybik napisał: Jaki zestaw stereo można zbudować do kolumn dynavoice definition df-6 Nie wiem czy to Ci coś da Miałem DF8 a więc trochę większe. U mnie były problematyczne ze względu na bas , grały w 23m2. Bas dominował i to mnie wkurzało. Nie polecam połączenia z Vincentem . U mnie był to SA -31 + SP-331 , to co się wydobywało z DF-8 to był hałas, a nie dźwięk , duuużo lepiej było z Yamahą. W moim przypadku CX-1000 + MX-1000. Yamaha ociepliła brzmienie, a końcówka kontrolowała w jakiś przyzwoity sposób przetworniki. Nie ma innej drogi jak ta prób i błędów, niestety 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 18 października 2021 Napisano 18 października 2021 Proponowałbym ci posłuchać i porównać dwa wzmacniacze Atoll IN100 Signature i Musicala Fidelity M2si mamy je oba i chętnie ci je pokażemy. Zapraszam na odsłuch i indywidualne wyceny. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts