tomek4446 Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 Witam , wymyśliłem sobie , że na standach walnę tabliczki z logo firmy Altec z 1960 roku. Zgłosiłem się do firmy grawerskiej a oni chcą ode mnie plik wektorowy. Co to jest ?I gdzie to zdobyć ? Logo mam jedynie w takiej postaci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 3 minuty temu, tomek4446 napisał: . Zgłosiłem się do firmy grawerskiej a oni chcą ode mnie plik wektorowy. Co to jest ?I gdzie to zdobyć ? https://robimylogo.pl/jak-zrobic-logo-wektorowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2021 @Amarok dzięki , poszukam firmy która mi to zrobi. Z tego co doczytałem potrzebne są programy o których nie mam pojęcia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 października 2021 Udostępnij Napisano 24 października 2021 (edytowany) Też żądali tego ode mnie kiedy chciałem aby firma stolarska wycieła mi z formatki sklejkowej obrazek, który miał być później ścianką czołową dyfuzora. Okazało się że w innej firmie bezproblemowo sami przerobili plik który im wysłałem. Żądanie tego od klienta jest objawem lenistwa i lekceważenia klienta. Edytowano 24 października 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2021 Dzięki Panowie. Szukam więc dalej wykonawcy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2021 @Łukasz Jankowski To logo obowiązywało / zostało zarejestrowane w 2021 / moje kolumny to lata 60 -te i wówczas obowiązywało logo podane przeze mnie. Dzięki za zainteresowanie i pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 @tomek4446, przerobienie tego prostego logo na takie w tzw. wektorach to praca na poziomie graficznego przedszkola dla kogoś kto ma jakiekolwiek pojęcie o grafice i dostęp do Corel Draw lub Adobe Ilustrator. Popytaj wśród znajomych lub w rodzinie. Albo znajdź kogoś w sieci (studenta?). To robota na 15-30 minut. Wśród młodzieży taka wiedza dzisiaj powinna być powszechna… albo przeceniam młodzież Nawet jeżeli znajdziesz firmę, która zaakceptuje Twój obecny plik to z pewnością doda coś do ceny za przygotowanie go do użycia. To powszechna praktyka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 @sonique Dzięki za cenne uwagi. Już sobie poradziłem i nawet otrzymałem już gotowe tabliczki na mosiądzu. Tak jak napisałeś , znalazłem firmę która wykonała mi zlecenie kompleksowo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 4 listopada 2021 Udostępnij Napisano 4 listopada 2021 Takie kolumny warto dopieszczać…;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts