Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Widzę, że idziesz na ostro. Możesz pogadać z Piotrkiem z WBA. Ja gram na WBA Blazebird Balanced i to jeden z najlepszych pre jakie słyszałem beż względu na cenę. Narazie powstały 2, może 3 egzemplarze. Myślę, że w tej kwocie możesz się zmieścisz ale czas oczekiwania może być długi.

Na pliniusie i 86db kolumnach mam całkowita ciszę. Polecam drabinka przekaźnikową khozmo w zestawie, wartość dodana to pilot.

Szkoda, że tak daleko mieszkasz, mógłbyś posłuchać u mnie. To mocny zawodnik. Napewno nie wydmuszka.

20191222_004159.jpg

Napisano

Tylko, że wiesz ile problemów jest z pre lampowymi zbalansowanymi. Ty jesteś fachura więc wiesz ile jest niebezpieczeństw w tak upchanymi pre. Do tego dochodzą niedoskonałości lamp i doboru ich w kwadry.

Nie namawiam, zwracam Twoją uwagę. To potężna maszyna. Ponad 20kg. Duże koszty utrzymania. Nie ma żartów: )

Mój jest dopracowany. Pojawiło się kilka udoskonaleń które wchodzą od razu do bieżących egzemplarzy. To efekt też mojego wiecznego niezadowolenia ;)