elektron6 Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 Kupię w pełni zbalansowany przedwzmacniacz lampowy - konstrukcja fabryczna lub diy. Preamp musi być idealnie odbrumiony, odszumiony etc. Kwota - do 15 tyś zł. Na oferty czekam do do końca października. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 Napisz do @SinusAudio , ew. jak Mariusz znajdzie czas to też może coś tutaj odpisać jeśli zauważy mailowe wspomnienie o Nim Ale w tej kwocie to można coś srogiego pewnie wyrzeźbić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 Widzę, że idziesz na ostro. Możesz pogadać z Piotrkiem z WBA. Ja gram na WBA Blazebird Balanced i to jeden z najlepszych pre jakie słyszałem beż względu na cenę. Narazie powstały 2, może 3 egzemplarze. Myślę, że w tej kwocie możesz się zmieścisz ale czas oczekiwania może być długi. Na pliniusie i 86db kolumnach mam całkowita ciszę. Polecam drabinka przekaźnikową khozmo w zestawie, wartość dodana to pilot. Szkoda, że tak daleko mieszkasz, mógłbyś posłuchać u mnie. To mocny zawodnik. Napewno nie wydmuszka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 25 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2021 Dzięki wszystkim za informację. Jak widzę WBA kocki to szacunek , kawął dobrej roboty. Zaczynam się przekonywać że to jest ten produkt którego szukam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 Tylko, że wiesz ile problemów jest z pre lampowymi zbalansowanymi. Ty jesteś fachura więc wiesz ile jest niebezpieczeństw w tak upchanymi pre. Do tego dochodzą niedoskonałości lamp i doboru ich w kwadry. Nie namawiam, zwracam Twoją uwagę. To potężna maszyna. Ponad 20kg. Duże koszty utrzymania. Nie ma żartów: ) Mój jest dopracowany. Pojawiło się kilka udoskonaleń które wchodzą od razu do bieżących egzemplarzy. To efekt też mojego wiecznego niezadowolenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 25 października 2021 Udostępnij Napisano 25 października 2021 Kolega Misse robi podobno fajne pre. Pogadaj TU masz jak wygląda To od środka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SinusAudio Napisano 26 października 2021 Udostępnij Napisano 26 października 2021 Mogę zaproponować DualMono z zasilaczem lampowym i stabilizatorem lampowym. Zasilanie anodowe na kondensatorach foliowych Mundorf TubeCap. Zdjęcie z przedwzmacniaczem RIAA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts