Fafniak Napisano 1 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Dnia 28.10.2021 o 06:13, Fafniak napisał: Cena wyjdzie podobna lub trochę wyższa jak sprowadzanie icepowera a mam jednak jakaś gwarancję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 1 godzinę temu, 1Ender napisał: Skąd zajawka na tę końcówkę? Co Ci się w niej podoba? Słuchałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Nie - to pierwszy zakup w ciemno od bardzo wielu lat. Ale poczytałem trochę i nie znalazłem negatywnych opinii Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 3 godziny temu, Fafniak napisał: nie znalazłem negatywnych opinii Nikt nie narzekał na brzęczące cewki? Wspominają o tym na ASR ale nie tylko. Czytałem też o tej przypadłości w ICpowerach niektórych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Nie widziałem takich wpisów. Mocno brzęczą? Mam nadzieję że w razie czego gwarancja będzie takim moim zabezpieczeniem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 37 minut temu, Fafniak napisał: Mocno brzęczą? Z opisów wynika, że niektórym wcale, a niektórym tak, że z 3-ech metrów słychać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 O masz... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 @MariuszZ - możesz zapodać linka? Czy ktoś siedzi na tyle we frnacuskim lub lengłydżu - kto mógłby mi napisać pytanie o tą sprawę i co w razie gdyby taka wada sie ujawniła ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 16 minut temu, Były-Forumowicz napisał: Audiolab 6000A też potrafi brumieć w ilu egzemplarzach został sprzedany tysiące sztuk Audiolab nawet dorobił się w portofolio własnego DCblokera. Przypuszczam, że właśnie po wielu zgłoszeniach problemów z burczącym 6000A. Trochę jak w medycynie. Wywołuje sie pandemię by później zarabiać na szczepionkach 2 godziny temu, Fafniak napisał: możesz zapodać linka? Podałem link Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 (edytowany) Cześć @Fafniak może Ty już wiesz ale ja chciałbym się dowiedzieć coś więcej o wszystkich modułach klasy "D". Jaka jest różnica między Ice/ Hypex / Puri? -Jeśli przekręciłem nazwy to przepraszam ale prosze o jakieś wskazówki żeby zbudować/kupić gotowego potwora D kasy o dobrej jakości. Mam taki sklep na wizji ostatnio. Czy ktos z szanownych podpowie co tu jest dobre? Końcówka mocy jedynie mnie interesuje. Proszę poradźcie. https://www.nordacoustics.co.uk/ Edytowano 3 listopada 2021 przez Mamoń jestem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Właśnie dostałem info że paczka jest przygotowana... Trza kable XLR kombinować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Nic nie rozumiem, co kupiłeś i gdzie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 https://www.audiophonics.fr/en/power-amplifier/audiophonics-mpa-s250nc-xlr-class-d-stereo-amplifier-ncore-2x250w-4-ohm-p-14185.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 https://blackdotaudio.eu/icepower-1200as2---modul-wzmacniacza-ze-zintegrowanym-uniwersalnym-zasilaczem-sieciowym,328,1393760.html# Pojawiły sie w Polsce. Taki kompromis cenowy między grupowym prywatnym zamówieniem a ebay Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Marcin, a czemu odczułeś potrzebę zakupu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: Marcin, a czemu odczułeś potrzebę zakupu? To wynik mojej niewiary w uniwersalny zestaw audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Pogromca mitów powraca? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Po cichu liczę że ten n-core + RME + moje oberony RLS dadzą coś podobnego do atoLLA 300 PR + monobloki audiolaba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Nie wiem co napisać 😉. Lutujesz już kable? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Inaczej mówiąc - da mi tak precyzyjny, kliniczny przekaz ale bez kosmicznego chłodu atolla PR300 Kable chyba zamówię, nie bawi mnie lutowanie drutów choć wiem ze to forumowa "zabawa" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Pozostaje czekać na wrażenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 (edytowany) wysłali - ciekawe ile będzie szło od żabojadów pożyczyłem kable - troszkę długie zamówiłem na OLX XLRy 1m Edytowano 9 listopada 2021 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 listopada 2021 Daj znać czy warto 😉👍 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 10 listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 22 godziny temu, Fafniak napisał: wysłali - ciekawe ile będzie szło od żabojadów pożyczyłem kable - troszkę długie zamówiłem na OLX XLRy 1m Złożony? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 10 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 listopada 2021 Ale co złożone? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts