1Ender Napisano 5 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2021 Porównaj zestaw dzielony. Są większe możliwości zestrojenia całości pod własne gusta. Integra. To nie to samo. Ty o wzmacniaczu zintegrowanym, ja o systemie dzielonym. Kolosalna różnica. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 5 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2021 Wiec moje porównanie i ich opis tyczą się wymienionych wzmacniaczy tranzystorowych hybrydowych i lampowych o innych nie wspominałem i nie porównywałem i się nie wypowiem , z jakimi wzmacniaczami lampowymi porownywales swój zestaw jeśli mogę zapytać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 5 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2021 Mam pre lampowe i końcówkę mocy tranzystorową. Gra to bardzo dobrze. Dużo lepiej niż tranzystory, których słuchałem. Nie słuchałem pełnej lampy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 5 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2021 Polecam tylko mocna żeby nie było ze coś . Jak posłuchasz to możemy dewagowac tzn inaczej ja porównałem tranzystor z lampa a Ty „hybrydę” z tranzystorem. Reasumując hybryda która słuchałem gra o wiele lepiej niż tranzystor natomiast lampa wymiata Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 5 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2021 6 minut temu, Arekszcz napisał: dewagowac dywagować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2021 (edytowany) Miałam wypożyczony Haiku Selene 6550, także z lampami KT120 i KT150. Jednak najbardziej mnie urzekł z podstawową lampą 6550. Może kiedyś? W tej chwili serce rozgrzewa Arioso 2A3 przywieziony, nomen omen, ze Szczecina 😉. PS. Mam nadzieję, że nie jestem słynna 🙈 Edytowano 5 grudnia 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 5 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2021 Przed chwilą, Fafniak napisał: dywagować ! Podziękował . Zdarza sie. Dobrze ze kontrolujesz Przed chwilą, Asia napisał: Miałam wypożyczony Haiku Selene 6550, także z lampami KT120 i KT150. Jednak najbardziej mnie urzekł z podstawową lampą 6550. Może kiedyś? W tej chwili serce rozgrzewa Arioso 2A3 przywiezionych, nomen omen, ze Szczecina 😉. PS. Mam nadzieję, że nie jestem słynna 🙈 Następnym razem zapraszam ! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts