1Ender Napisano 5 grudnia 2021 Napisano 5 grudnia 2021 Porównaj zestaw dzielony. Są większe możliwości zestrojenia całości pod własne gusta. Integra. To nie to samo. Ty o wzmacniaczu zintegrowanym, ja o systemie dzielonym. Kolosalna różnica. Odpisz, cytując
Arekszcz Napisano 5 grudnia 2021 Autor Napisano 5 grudnia 2021 Wiec moje porównanie i ich opis tyczą się wymienionych wzmacniaczy tranzystorowych hybrydowych i lampowych o innych nie wspominałem i nie porównywałem i się nie wypowiem , z jakimi wzmacniaczami lampowymi porownywales swój zestaw jeśli mogę zapytać? Odpisz, cytując
1Ender Napisano 5 grudnia 2021 Napisano 5 grudnia 2021 Mam pre lampowe i końcówkę mocy tranzystorową. Gra to bardzo dobrze. Dużo lepiej niż tranzystory, których słuchałem. Nie słuchałem pełnej lampy. Odpisz, cytując
Arekszcz Napisano 5 grudnia 2021 Autor Napisano 5 grudnia 2021 Polecam tylko mocna żeby nie było ze coś . Jak posłuchasz to możemy dewagowac tzn inaczej ja porównałem tranzystor z lampa a Ty „hybrydę” z tranzystorem. Reasumując hybryda która słuchałem gra o wiele lepiej niż tranzystor natomiast lampa wymiata Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 5 grudnia 2021 Napisano 5 grudnia 2021 6 minut temu, Arekszcz napisał: dewagowac dywagować Odpisz, cytując
Asia Napisano 5 grudnia 2021 Napisano 5 grudnia 2021 (edytowany) Miałam wypożyczony Haiku Selene 6550, także z lampami KT120 i KT150. Jednak najbardziej mnie urzekł z podstawową lampą 6550. Może kiedyś? W tej chwili serce rozgrzewa Arioso 2A3 przywieziony, nomen omen, ze Szczecina 😉. PS. Mam nadzieję, że nie jestem słynna 🙈 Edytowano 5 grudnia 2021 przez Asia Odpisz, cytując
Arekszcz Napisano 5 grudnia 2021 Autor Napisano 5 grudnia 2021 Przed chwilą, Fafniak napisał: dywagować ! Podziękował . Zdarza sie. Dobrze ze kontrolujesz Przed chwilą, Asia napisał: Miałam wypożyczony Haiku Selene 6550, także z lampami KT120 i KT150. Jednak najbardziej mnie urzekł z podstawową lampą 6550. Może kiedyś? W tej chwili serce rozgrzewa Arioso 2A3 przywiezionych, nomen omen, ze Szczecina 😉. PS. Mam nadzieję, że nie jestem słynna 🙈 Następnym razem zapraszam ! 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts