Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Wiec moje porównanie i ich opis tyczą się wymienionych wzmacniaczy tranzystorowych hybrydowych i lampowych o innych nie wspominałem i nie porównywałem i się nie wypowiem , z jakimi wzmacniaczami lampowymi porownywales swój zestaw jeśli mogę zapytać?

Napisano

Polecam tylko mocna żeby nie było ze coś . Jak posłuchasz to możemy dewagowac ;) tzn inaczej ja porównałem tranzystor z lampa a Ty „hybrydę” z tranzystorem. Reasumując hybryda która słuchałem gra o wiele lepiej niż tranzystor natomiast lampa wymiata :) 

Napisano (edytowany)

Miałam wypożyczony Haiku Selene 6550, także z lampami KT120 i KT150. Jednak najbardziej mnie urzekł z podstawową lampą 6550. Może kiedyś? 

W tej chwili serce rozgrzewa Arioso 2A3 przywieziony, nomen omen, ze Szczecina 😉.

PS. Mam nadzieję, że nie jestem słynna 🙈

Edytowano przez Asia
Napisano
Przed chwilą, Fafniak napisał:

dywagować 

! Podziękował . Zdarza sie. Dobrze ze kontrolujesz :)

Przed chwilą, Asia napisał:

Miałam wypożyczony Haiku Selene 6550, także z lampami KT120 i KT150. Jednak najbardziej mnie urzekł z podstawową lampą 6550. Może kiedyś? 

W tej chwili serce rozgrzewa Arioso 2A3 przywiezionych, nomen omen, ze Szczecina 😉.

PS. Mam nadzieję, że nie jestem słynna 🙈

Następnym razem zapraszam !