Ślepa Prawda Napisano 25 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2021 Czy istnieje coś za normalne pieniądze tj kilka stówek, co będzie odtwarzać FLAC z pendrive albo SSD po USB? Wystarczy wyjście 3.5mm na głośniki ze wzmacniaczem oraz wyjście HDMI na telewizor do pokazywania menu i pilot. Z tego co się orientuję, to konsole spełniają te warunki. To byłby jakiś wzmacniacz chyba, czy wzmacniacze mają wyjście HDMI na TV? Są w ogóle takie? Żeby dało się podłączyć kolumny też by było super. Opcjonalne wsparcie spotify też miło widziane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 Zainteresuj się raspberry pi4 lub jeśli w/w jest dla ciebie zbyt skomplikowana to jakiś box combo smart tv jeżeli musisz mieć obraz menu na tv, moim zdaniem lepiej sterować smartfonem to wtedy np.ieast stream pro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 Piszesz o boxie i tu faktycznie malina, Xiaomi Mi box i inne tego typu playery. Ale z drugiej strony pytasz Dnia 25.12.2021 o 14:42, Ślepa Prawda napisał: To byłby jakiś wzmacniacz chyba, czy wzmacniacze mają wyjście HDMI na TV? Są w ogóle takie? Żeby dało się podłączyć kolumny też by było super. Czy to ma być więc sam player czy od razu ze wzmacniaczem? Chyba sam nie wiesz czego szukasz prawda? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślepa Prawda Napisano 27 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 Wzmacniacz tak, ale słuchawkowy, a jeśli miałby to być wzmacniacz na kolumny to też może być. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślepa Prawda Napisano 28 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 Ten MiBox wydaje się łatwą i tanią opcją, jednak przy tej cenie to bym mógł już kupić używany smart tv. I podłączyć głośniki ze wzmacniaczem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerzydu@op.pl Napisano 28 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2021 Najtaniej FLAC po USB to odtwarzacz blu Ray Sony Brak tylko wyjścia słuchawkowego ,ale po HDMI z telewizora można Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2021 Smart TV do słuchania muzyki? Za 300 zł No jeszcze takiego pomysłu tutaj nie słyszałem nigdy Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 31 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2021 Dnia 29.12.2021 o 07:22, S4Home napisał: Smart TV do słuchania muzyki? Za 300 zł No jeszcze takiego pomysłu tutaj nie słyszałem nigdy Piotr Myślałem, że tylko mnie to zdziwiło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts