majkel Napisano 10 maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 maja 2007 Bardzo podobają mi sie takie stare odtwarzacze Pioneera jakby z talerzem na czarne płyty, np. PDS802. Czy nie wiecie jak jest z ich awaryjnością, bo to już stary sprzęt i boję się trochę kupić, jeśli miałby zaraz się zepsuć... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metz Napisano 11 maja 2007 Udostępnij Napisano 11 maja 2007 To bardzo dobry sprzęt! 802 jest super i z brzmienia będziesz na pewno zadowolony. A awaryjność? zdarza im się pad jak każdemu CD, ale tam laser jest typowy i można naprawić - szukaj egzemplarza w ładnym stanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mene Napisano 14 maja 2007 Udostępnij Napisano 14 maja 2007 Też miałem kiedyś chyba 506 (w każdym razie najniższy model z talerzykiem) i zero problemów. Można polecić ten sprzęt jako jeden z lepszych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof Napisano 16 maja 2007 Udostępnij Napisano 16 maja 2007 Możesz też zwrócić uwagę na model PDS 904 (o ile się nie mylę, gdyż miałem go dawno temu). Bardzo dobry odtwarzacz, do kupienie jeszcze za nieduże pieniądze. Miałem go 2 lata i pracował bezawaryjnie. Jeśli gustujesz w firmie Pioneer to możesz także poszukać czegoś z wyższej półki cenowej np. PD-77 lub PD-75, ale tu uwaga, najpierw posłuchaj, sprawdź działanie, a potem ewentualnie kupuj. Ja obecnie "dorosłem" do czegoś bardziej wysublimowanego - mam obecnie (i chyba do końca życia) Audioneta ART G2 - ale to już zupełnie inna bajka, także cenowa (4490 Euro). Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bąk Napisano 4 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2007 Takie nawet tanie pionierki są świetne jako transport. Zamierzam sobie taki sprawić, naprawdę działają rewelacyjnie, szkoda, że to już historia.... Nie wiem czy wiecie, ale kiedyś ten mechanizm stosowała nawet Wadia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 4 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2007 wiemy, wiemy... I EAD! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grizly Napisano 5 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2007 R.I.P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floyd37 Napisano 3 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2007 Ja używam PD-701 już sporo lat i dla mnie rewelacja, bez najmniejszego problemu...no może poza jednym przypadkiem gdy w zaciemnionym pomieszczeniu wlożylem plytkę odwrotnie...tak jak w zwyklym odtwarzaczu i przez dluższy czas nie chcial wysunąć szuflady...ale gdy wysunąl oczywiście wszystko bylo ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts