Dedal Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 Jak w tytule czy ktoś ma dostęp do 2 sezonów tego serialu ? Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 sezon pierwszy przekonał mnie że nie warto Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 (edytowany) Ja widziałem niecały pierwszy i mi się podobał 😊 A.co Marcin Ci się podobało z SF? Pzdr Edytowano 11 stycznia 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 12 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2022 Finch -to z tych co ostatnio obejrzałem Nowa Diuna Fundacja - ale tu mam pretensje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 12 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2022 Poszukaj na torrentach + napisy np napiprojekt Teraz leci BoBBa Fett story w tym uniwersum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 12 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2022 Ogólnie to torrentów NIE polecam. Bo o ile ściągnięcie jest dopuszczalne, to udostępnianie jest już karalne mocno... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2022 Przypomnialem sobie pierwszy sezon dziś zaczynam 2 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ULV Napisano 12 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2022 Dnia 11.01.2022 o 20:03, Dedal75 napisał: Jak w tytule czy ktoś ma dostęp do 2 sezonów tego serialu ? Pzdr Kombinuj bo warto, ostatni odcinek 2 ego sezonu to mistrzostwo świata. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 12 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2022 Ale napisałem mam obydwa juz i oglądam od wczoraj 😏 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2022 Potem odpalaj Boba Fetta , fajnie pokazana planeta (mafia,władza,walka,itp.) do tego jak tytułowy bohater wchodzi do wanny to niczym w assasin creed przenosi się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Boba Fett i Maczeta ciekawie się robi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 14 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Jak dokończę 2 sezon to zacznę Boba ale 3 odcinki tylko są. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 11 godzin temu, gienas napisał: Boba Fett i Maczeta ciekawie się robi Bo ten odcinek reżyserował Rodriguez. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia 2022 8 odc 2 sezon dziewczyny rządzą 💪🤟 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 17 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2022 Mandalorian, mi sie podobał, lubię takie klimaty, druga seria jest ciekawsza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia 2022 (edytowany) Faktycznie ,o dziwo drugi sezon lepszy . Czas na ,Boba Feet . Pzdr Edytowano 17 stycznia 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts