Paweł W-ski Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Witam wszystkich, chciałbym prosić o pomoc w doborze CD do mojego Magnata MR780. Poszukiwałem oryginalnego MCD750 aczkolwiek nie jest już produkowany :-( Totalnie nie wiem na co zwrócić uwagę by sprzęt był kompatybilny i jakość dźwięku jak najlepsza. Dodam, że kolumny to Dali Oberon. Będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Jeśli nie możesz kupić już Magnata (chyba, ze rynek wtórny Cię nie przeraża) to wybór z nowych, to raczej dwie konstrukcje: -Marantz CD6007 -Yamaha CD303 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł W-ski Napisano 14 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 3 minuty temu, Miras23 napisał: Jeśli nie możesz kupić już Magnata (chyba, ze rynek wtórny Cię nie przeraża) to wybór z nowych, to raczej dwie konstrukcje: -Marantz CD6007 -Yamaha CD303 NIe przeraża, ale nigdzie nie mogę znaleźć takowego.. Dzięki za propozycje, już patrzę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Cześć, Masz tak na prawdę 2 możliwości. Postawić na odtwarzacz CD taki jak Marantz CD6007 lub transport CD taki jak Audiolab 6000CDT lub bardziej muzykalny Cambridge Audio CXC. W przypadku transportu będziesz wykorzystywał DACa z Magnata. Zapraszam na odsłuch oraz po wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 15 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2022 Jeżeli bierzesz pod uwagę używane to poszukaj Exposure CD 2010S, z nowych odtwarzaczy CD polecam Cambridge Audio AXC35, ma też wyjście coaxial, więc można go wykorzystać jako transport. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts