Fafniak Napisano 8 lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 10 godzin temu, Rafał S napisał: W dorosłym życiu nigdy nie kupiłem niczego Marillionu na płycie. Trochę jakbym bał się konfrontacji ze wspomnieniami. ? ciekawe Ja staram się mieć pierwsze wydania. Nie potrafię zaakceptować najnowszych "remasterów' Ostatnio w samochodzie włączyło mi się "we will rock you" ze spotyfaja. No nie mogłem uwierzyć - przedziwnie brzmi 50 minut temu, Melo-man napisał: Zgodzę się całkowicie, że należy bezwzględnie szukać pierwszych wydań. niestety jest coraz drożej 49 minut temu, Melo-man napisał: To, że należy ufać sobie to rzecz bezwzględna. Tu bym polemizował Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 8 lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 4 godziny temu, Fafniak napisał: Tu bym polemizował Pisałem o tym tutaj. Ważne, aby nie oszukiwać samego siebie. 4 godziny temu, Fafniak napisał: niestety jest coraz drożej Niestety, więc ja ostatnim rokiem szybko uzupełniłem kolekcję płyt CD z pomocą discogsa. Ale i tak ponad 30 tyś. (sic!) musiałem wydać. Zawsze kupuję pierwsze wydania. Najczęściej staram się Mint-, a jak już jest bardzo dorgo to Very good+. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts