Przemyslaw Pacewicz Napisano 4 lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 lutego 2022 Witam. Posiadam zestaw kina domowego amplituner Denon AV XR-1000 Kolumny Dali Lektor 1, Dali Lektor 6, Dali Lektor LC R. Pokój 25m2 wysokość zacna 3,3m. Podczas kupowania mówiono, ze do takiego pomieszczenia nie potrzebny subwoofer. Jednak czuję, że go brakuje. Nie wiem na co się zdecydować. DALI SUB E-12 F, czy DALI SUB E-9 F, - z tego co widzę nie wchodzą same w stan uśpienia, YAMAHA NS-SW300 piano, czy SVS SB-1000 czy może coś innego. Budżet do 3,5 tys. zł. Dobrze jak by się samo wyłączało czy usypiało. Wykorzystanie kino domowe filmy. Czasami muzyka. Proszę o pomoc w wyborze. Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 Kto Ci tak powiedział? W tym budżecie zdecydowanie REL HT 1205. Świetny w kinie i stereo. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemyslaw Pacewicz Napisano 8 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 Dziękuję za odpowiedź. Przekracza budżet. Kosztuje 4100 musi być coś tańszego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 8 lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 lutego 2022 Budżet określiłeś do 3,5 tys. zł, kolega z branży Ci zaproponował REL HT 1205 więc w czym problem? Jakie 4100? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 lutego 2022 Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 Dam Ci na niego forumowy rabat. A to pewien wyznacznik w swojej cenie. Warto Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemyslaw Pacewicz Napisano 9 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 lutego 2022 9 godzin temu, S4Home napisał: Dam Ci na niego forumowy rabat. A to pewien wyznacznik w swojej cenie. Warto Piotr W jaki sposób mogę się z Panem skontaktować w celu sfinalizowania transakcji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 Napisz do mnie na PW i podaj numer teleofnu Piotr 15 godzin temu, Przemyslaw Pacewicz napisał: W jaki sposób mogę się z Panem skontaktować w celu sfinalizowania transakcji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 lutego 2022 Udostępnij Napisano 10 lutego 2022 To prawda Rel to klasyk i złego słowa na niego nikt nie powie, jest jeszcze jedna marka na podobnym poziomie SVS i tu miałbyś modele z serii PB1000 I 1000PRO. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2022 Udostępnij Napisano 11 lutego 2022 Z tym że 1205 to zdecydowanie konkurent SVS 2000. A nawet i 3000 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts