MacieQ Napisano 16 kwietnia 2022 Napisano 16 kwietnia 2022 Miałem przyjemność posłuchania tego zestawu ...do dzisiaj zbieram szczękę z podłogi 🤩🤘💪 Odpisz, cytując
Melo-man Napisano 16 kwietnia 2022 Napisano 16 kwietnia 2022 4 minuty temu, Aprox napisał: Miałem przyjemność posłuchania tego zestawu ...do dzisiaj zbieram szczękę z podłogi 🤩🤘💪 Kolumny mnie średnio interesują, ale co to za elektronika? Z tyłu na dolnej półce to chyba integra D'Agostino. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 16 kwietnia 2022 Napisano 16 kwietnia 2022 42 minuty temu, Melo-man napisał: Kolumny mnie średnio interesują, ale co to za elektronika? Z tyłu na dolnej półce to chyba integra D'Agostino. Kolumny to Raidho TD3.8, dzieła sztuki wykonywane ręcznie których brzmienie wyrwało mnie z butów, a wznak to jak napisałeś - Dan D'Agostino Progression współpracujący z dac Chord DAVE ... Okablowania nie pamiętam ale ich cena była na poziomie fajnej nowej "bryczki" 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts