Sebastian kozlowski Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 Witam wszystkich i ostrzegam przed Krzysztof Bień który oferuje kable na sprzedaż wlasnorecznie robione zamówiłem u niego kable glosnikowe chinch coaxial na sumę 780zl których nie otrzymałem i zwrotu pieniędzy też nie otrzymałem sprawa zostanie zgłoszona na policję wrazie pytań to mam wiadomości na messenger jako dowód Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 15 lutego 2022 Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 Jak już chcesz ostrzegać, to może napisz coś więcej, czyli gdzie i w jakich okolicznościach te kable zamówiłeś, bo jeśli to oszust, to prawdopodobnie występuje pod różnymi imonami i nazwiskami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 15 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2022 1 godzinę temu, Dzik napisał: Jak już chcesz ostrzegać, to może napisz coś więcej, czyli gdzie i w jakich okolicznościach te kable zamówiłeś, bo jeśli to oszust, to prawdopodobnie występuje pod różnymi imonami i nazwiskami. Jest to administrator grupy z Facebook fani dobrego dźwięku kable zamówiłem przez Facebooka dokładnie przez messenger widziałem że mial opinie że kable doszły i TP więc zaryzykowałem 5 miesięcy temu przesłałem mu 780zl i doteraz ani kabli ani kasy mam dowody wiadomości z messenger jak się okazało nie jestem pierwszy którego tak zrobił dlatego ostrzegam innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 16 lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 Dnia 15.02.2022 o 21:03, Sebastian kozlowski napisał: Jest to administrator grupy z Facebook fani dobrego dźwięku Też jestem na tej grupie i często widywałem posty tego typa. Często wstawiał jakieś kable czy kondycjonery w skandalicznych cenach, ale za to z jakim poetyckim opisem. Typowy handlarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 6 godzin temu, Wito76 napisał: Typowy handlarz. Typowy handlarz przysłałby ci towar, dlatego wg opisu OP ten gość jest typowym, ale oszustem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 Z tego co widziałem został usunięty ze stanowiska administratora w dniu wczorajszym. Wiele osób zgłaszało i ujawniało oszustwa tego gościa i to od dawna. Dziwne jest to, że nikt jeszcze z nim nie zrobił porządku 🤔 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 8 godzin temu, Dzik napisał: Typowy handlarz przysłałby ci towar, dlatego wg opisu OP ten gość jest typowym, ale oszustem. Normalny człowiek kupuje coś za 300zl, nie podoba mu się i sprzedaje za 250. Tego typa kojarzę, sprzedawał jakieś listwy, interkonekty po 1k,jakieś no name ale z mega opisem. Dlatego mówię że to handlarz. A przy okazji oszust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 30 minut temu, Wito76 napisał: Dlatego mówię że to handlarz. A przy okazji oszust. Handel zakłada jakąś wymianę - towarów, usług, na zasadzie kupna/sprzedaży. Tutaj do żadnej wymiany nie doszło; gość zapuścił przynętę i zainkasował na tych, co się nabrali. Nie był to więc handlarz, a już na pewno nie typowy. Myślę, że jest wielu uczciwych handlarzy, którzy nie zasługują na to, żeby mianem ich profesji nazywać oszusta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 Jakoś tak przyjęło się że słowo "handlarz" ma negatywne zabarwienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 Ciekawe czy sam sobie odpisywał ,że zamówienie dotarło zgłosiłbym do fejsa by sprawdzili IPki typa i osób "zadowolonych" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 Dnia 15.02.2022 o 18:25, Sebastian kozlowski napisał: który oferuje kable na sprzedaż wlasnorecznie robione zamówiłem u niego kable glosnikowe chinch coaxial na sumę 780zl... których nie otrzymałem i zwrotu pieniędzy też nie otrzymałem przykre to że są tacy ludzie, którzy żerują na innych , ale naiwnych nie sieją a Ty jesteś podwójnie naiwny 🤣. Co chciałeś osiągnąć kupując kable za taką cenę? Pozdr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 18 lutego 2022 Udostępnij Napisano 18 lutego 2022 (edytowany) Może po prostu za dużo poczytał tych samozwańczych "audiofili" co piszą smuty jakie to cudowne brzmienia występują na drogich kablach. Edytowano 18 lutego 2022 przez Artur Charicki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 30 marca 2022 Udostępnij Napisano 30 marca 2022 Witajcie, na prośbę autora "Pieniądze oddane temat do zamknięcia " zamykam temat. Ola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts