57 57 Napisano 22 lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 lutego 2022 Witam, poszukuję jakiegoś zestawu 2.0 lub 2.1 do słuchania muzyki, oglądania filmów itd. Cena w jakiej chciałbym zakupić zestaw to około 1000zł. Jestem zielony w tym temacie a chciałbym dobrze wydać pieniądze. Moje propozycje - modecom eclipse 180 -Edifier S350DB 2.1 -microlab solo 7c A co wy polecacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Dozbierać Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Hej, W kwocie do 1000zł miałbyś bardzo udane Mocrolab Solo 7c i nie ma sensu bardziej kombinować. Żaden Edifier w tym przedziale cenowym nie zapewni takiej dynamiki, precyzji i przestrzeni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
57 57 Napisano 23 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 11 godzin temu, S4Home napisał: Dozbierać Piotr Mogę kupić zestaw i za 4 tysiące tylko nie chcę. Nie jest mi potrzebne nie wiadomo co. 2 godziny temu, Q21 napisał: Hej, W kwocie do 1000zł miałbyś bardzo udane Mocrolab Solo 7c i nie ma sensu bardziej kombinować. Żaden Edifier w tym przedziale cenowym nie zapewni takiej dynamiki, precyzji i przestrzeni. Problem jest taki, że nie widzę nigdzie nowych, jak z trwałością? Nie bać się używek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 4 godziny temu, 57 57 napisał: Mogę kupić zestaw i za 4 tysiące tylko nie chcę. Nie jest mi potrzebne nie wiadomo co. Ale tysiąc też możesz wywalić w błoto bo nic sensownego nie znajdziesz w tej kwocie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 Dokładnie. Po prostu kupisz coś z czego nie będziesz zadowolony. 1000 zł na nowy sprzet to jest bardzo bardzo mało jak na dzisiejsze realia. Nie znam tych Ediferów, to raczej temat dzialu komputerowego niż audio. Ale skoro możesz to po prostu dołóż żeby tego nie wymieniać za chwilę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
57 57 Napisano 24 lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 7 godzin temu, Kubad napisał: Ale tysiąc też możesz wywalić w błoto bo nic sensownego nie znajdziesz w tej kwocie. Czyli używać głośników z telewizora? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 Nie polecam, poprostu jeżeli chcesz kupić nowy sprzęt musisz zwiększyć budżet żeby być zadowolonym. Inna opcją jest inwestycja w sprzęt używany. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekb3 Napisano 25 lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 lutego 2022 https://mediamarkt.pl/komputery-i-tablety/glosniki-logitech-z-623-2-1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts