mateolo2 Napisano 17 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2022 4 godziny temu, Artur Charicki napisał: A ja już podłączyłem i szczenę zbieram. Nie mam możliwości podłączenia przez optyka i na razie jest jack-rca ale to co słyszę to jest szok. Dźwięk wręcz aksamitny. Że ja wcześniej takiego urządzenia nie kupiłem tylko tym bluetoothem się mordowałem... Polecam wszystkim niezdecydowanym. Najlepiej wydane 200pln ever 🙂 Artur - podpowiedz mi. W srodku nie ma zasilacza. Co ja mam uzyc w takim razie jakiejś starej ładowarki do telefonu? Kolejna sprawa czy to urządzenie jest ciagle włączone czy ono ma jakaś opcje standyby albo wyłączenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 17 marca 2022 Udostępnij Napisano 17 marca 2022 (edytowany) 11 minut temu, mateolo2 napisał: Artur - podpowiedz mi. W srodku nie ma zasilacza. Co ja mam uzyc w takim razie jakiejś starej ładowarki do telefonu? Kolejna sprawa czy to urządzenie jest ciagle włączone czy ono ma jakaś opcje standyby albo wyłączenie? Dokładnie. Weź jakąkolwiek z telefonu. Jeszcze nie obczaiłem czy się wyłącza ale podejrzewam, że jest cały czas w trybie gotowości bo ta dioda ciągle świeci. Chyba że trzeba dłuższego czasu bezczynności żeby zgasła. Edytowano 17 marca 2022 przez Artur Charicki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar Ka Napisano 17 marca 2022 Udostępnij Napisano 17 marca 2022 Ech Zakupiłem również po lekturze. Będzie porównanie do Digione Signature.Zasilanie liniowe również wejdzie do testów. W sumie,to można by chyba wydzielić osobny wątek dla tego maleństwa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 17 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2022 4 minuty temu, Mar Ka napisał: Ech Zakupiłem również po lekturze. Będzie porównanie do Digione Signature.Zasilanie liniowe również wejdzie do testów. W sumie,to można by chyba wydzielić osobny wątek dla tego maleństwa. Daj koniecznie znać! Masz racje z tym wątkiem. Pewnie dużo rozmowy o tym będzie. Jak chcecie to ja mogę zalozyc Panowie, Zgodnie z sugestia założyłem nowy wątek o tym urządzeniu. Przenieśmy się tam, a ten zamknijmy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy 79 Napisano 17 marca 2022 Udostępnij Napisano 17 marca 2022 Myślę, że to dobry pomysł z założeniem wątku na temat WiiM Mini 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 17 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2022 1 godzinę temu, Suchy 79 napisał: Myślę, że to dobry pomysł z założeniem wątku na temat WiiM Mini 😉 Tez tak uważam! Jeśli to urządzenie okaże się dobre to przyda nam się ten wątek! A jak widzę to duzo osób już sobie to kupilo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 15 godzin temu, Artur Charicki napisał: A ja już podłączyłem i szczenę zbieram. Nie mam możliwości podłączenia przez optyka i na razie jest jack-rca ale to co słyszę to jest szok. Dźwięk wręcz aksamitny. Że ja wcześniej takiego urządzenia nie kupiłem tylko tym bluetoothem się mordowałem... Polecam wszystkim niezdecydowanym. Najlepiej wydane 200pln ever 🙂 Co znaczy aksamitny? To chyba jednak nie dla mnie. 11 godzin temu, Mar Ka napisał: Ech Zakupiłem również po lekturze. Będzie porównanie do Digione Signature.Zasilanie liniowe również wejdzie do testów. W sumie,to można by chyba wydzielić osobny wątek dla tego maleństwa. Oooo tu będzie coś konkretnego Z tym że samo optyk i coaxial w DAcu bedzie brzmiał inaczej. Ok, przemieszczam się także do nowego wątku Bo kilka testow mnie tu interesuje. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 18 marca 2022 Udostępnij Napisano 18 marca 2022 2 godziny temu, S4Home napisał: Co znaczy aksamitny? To chyba jednak nie dla mnie. Pisząc aksamitny miałem na mysli taki gładki szczegolnie w niskich partiach a wysokie tony takie delikateniejsze, łagodne po prostu mniej męczące. Lepiej nie potrafię tego opisać 🙂 Mi bardzo odpowiada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts