Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam klubowiczów, szukam jakiegoś w miarę przyzwoitego odtwarzacza muzyki  którego chciałbym podłączyć do ponad 20 letniego ampka Yamahy. Z racji tego że nie ma tam hdmi  to muszę to podłączyć przez kabel RCA. Myślałem o odtwarzaczu sieciowym ale jak spoglądam to większość z nich nie posiada wejścia USB a na tym mi zależy. No i nie wiem jakie urządzenie wybrać, odtwarzacz cd raczej nie bo z racji tego że urządzenie to jest zestaw do garażu/warsztatu to preferuje coś w stylu odtwarzacza sieciowego z możliwością odtwarzania muzyki z usb. Co do ceny to jak wspomniałem jest to zestaw budżetowy żeby coś grało w miarę przyzwoicie ale be ohów i ahów,  (zresztą już mam 2 inne zestawy w domu), myślałem o wydatku ok 500zł . Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi co do konkretnego urządzenia , ewentualnie jakiegoś kierunku w którym najlepiej podążać.

Napisano

Witajcie, zaglądałem wcześniej, zaglądałem, nikt nie odpowiadał to pomyślałem że nie ma odpowiedzi na mój problem a tu koledzy jak zwykle stanęli "na wysokości zadania" 😉 . ZA co ślicznie dziękuję, zdecydowałem się na ten Ieast M30 pro bo wydaję się doskonałym remedium na mój problem. S4home widzę że nawet na stronce u was jest, z racji tego że już kilka mniejszych zakupów u was robiłem to zaraz tam do Was myślę uderzę, a macie to obecnie na stanie , w sensie czy można od Was sobie to odebrać osobiście ? Jeszcze raz z góry dziękuję wszystkim za podpowiedź.