Michał kaszub Napisano 21 marca 2022 Udostępnij Napisano 21 marca 2022 Witam, Posiadam Dali Zensor 5 i chce dokupic do tego amplituner yamaha r-n...Celować w 602 czy 803? Mam na razie pozyczony pioneer vsx831 i gra jak dla mnie laika zadowalająco przy salonie 32m wysokim na 3m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 marca 2022 Udostępnij Napisano 21 marca 2022 Cześć, Zarówno RN602 jaki RN803 to dobry kierunek, patrząc jednak na kolumny adekwatnym wyborem byłby RN602, który lada dzień powinien być u nas. Bardzo dobrym wzmacniaczem byłby także Cyrus One lub dynamiczniejszy Quad Vena II Play. Zapraszam na odsłuch do naszego salonu oraz po wycenę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 21 marca 2022 Udostępnij Napisano 21 marca 2022 9 godzin temu, Michał kaszub napisał: Witam, Posiadam Dali Zensor 5 i chce dokupic do tego amplituner yamaha r-n...Celować w 602 czy 803? Mam na razie pozyczony pioneer vsx831 i gra jak dla mnie laika zadowalająco przy salonie 32m wysokim na 3m Kolego, jeśli chcesz przyoszczędzić, moim zdaniem spokojnie te kolumienki napędzi popularny ostatnio na forum topping MX5 plus wiim mini jako transprt. A za oszczędzone pieniądze możesz kupić tidala na długi czas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 21 marca 2022 Udostępnij Napisano 21 marca 2022 9 godzin temu, Michał kaszub napisał: 803? W to celować, jeśli wybieramy z tych dwóch amplitunerów. Sprawdzi się też lepiej, gdyby przyszła ochota wymiany na mocniejsze kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 marca 2022 Udostępnij Napisano 22 marca 2022 Pytanie czy będziesz wymieniał kolumny czy nie? Bo to decyduje o wyboerze 602 vs 803 RN 803 ma zaporową cenę. Absolutnie nie kupuj go za tyle ile widnieje teraz na Alledrogo. W niższej cenie masz znacznie lepiej grający Cambridge AXR 100. A sieć sobie załatwiasz IEAST M30 PRO , WIIM czy Malinką Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał kaszub Napisano 24 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2022 Dnia 21.03.2022 o 17:02, Q21 napisał: Cześć, Zarówno RN602 jaki RN803 to dobry kierunek, patrząc jednak na kolumny adekwatnym wyborem byłby RN602, który lada dzień powinien być u nas. Bardzo dobrym wzmacniaczem byłby także Cyrus One lub dynamiczniejszy Quad Vena II Play. Zapraszam na odsłuch do naszego salonu oraz po wycenę. Witam. Dzwoniłem do Waszego salonu i dostałem informację, że nie bedziecie mieli tej yamahy w tym roku... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 1 godzinę temu, Michał kaszub napisał: Witam. Dzwoniłem do Waszego salonu i dostałem informację, że nie bedziecie mieli tej yamahy w tym roku... Podeślij w wiadomości prywatnej numer telefonu, ktoś chyba nie przeczytał wiadomości o zbliżającej się dostawie. Mamy je już na stanie ale są ostatnie sztuki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts