Aranda Napisano 31 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2023 Chciałem zobaczyć co zalecają producenci w kwestii ustawienia wzmacniaczy / amplitunerów. Jakie odległości. Sćiągnęłem kilka kompletnych instrukcji (cambridge, yamahy , denon, marantz ) . W żadnej instrukcji nie zauważyłem wskazówek o zalecanych odległościach nad, z boku z tyłu. Brak takich informacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozek23 Napisano 31 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2023 (edytowany) ... Edytowano 31 grudnia 2023 przez jozek23 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kw202 Napisano 31 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2023 5 godzin temu, Aranda napisał: Chciałem zobaczyć co zalecają producenci w kwestii ustawienia wzmacniaczy / amplitunerów. Jakie odległości. Sćiągnęłem kilka kompletnych instrukcji (cambridge, yamahy , denon, marantz ) . W żadnej instrukcji nie zauważyłem wskazówek o zalecanych odległościach nad, z boku z tyłu. Brak takich informacji. Aż z ciekawości sprawdziłem jak to wygląda w instrukcji Primare a 32. Zalecają po 5 cm luzu minimum dookoła. Ale wiadomo że im więcej przestrzeni tym lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 31 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2023 6 godzin temu, Aranda napisał: Jakie odległości. Sćiągnęłem kilka kompletnych instrukcji (cambridge, yamahy , denon, marantz ) . W żadnej instrukcji nie zauważyłem wskazówek o zalecanych odległościach nad, z boku z tyłu. Brak takich informacji. Tak brak wytycznych ale wspominają o wentylacji w innych miejscach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts