kaczadupa Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowany) 33 minuty temu, pairtick napisał: To prawdopodobnie najmłodszy emeryt olimpijski 😉 Ogólnie co uda mi się trochę obejrzeć olimpiady to trafiam na młodych chłopaków, którzy sięgają po złoto. Wczoraj chyba Norweg na 5000m na łyżwach poszedł jak pocisk. Nie wiem ile oni mają lat jak zaczynają trenować ale raczej od dziecka, ogromne poświęcenie. Za to zaskoczyła mnie dzisiaj dziewczyna tego „jutubera boksera Paula” czy jak mu tam. Holendrzy tak na nią psioczyli, że wyniosła ale to co zrobiła z rywalkami to majstersztyk. Szacun. Edytowano 12 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 15 godzin temu, Asia napisał: W tej siłce to widzę, że trzymasz rękę na pulsie narodu 💪🏻. Tak , to skarbnica wiedzy o społeczeństwie. A że siłownia w międzynarodowym akademiku to i liznę co na świecie słychać Ostatnio opanowali Hiszpanie. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts