Audio9999 Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 Dostałem od wujka 2 głośniki Polk 20e i potrzebuje do tego wzmacniacz lub amplituner z wymagań to Bluetooth i możliwość podłączenia bezpośrednio pod telewizor do filmów, mam mały pokój 15m2. Co polecacie? Mam na wydanie 1000zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 SMSL AD-18, który ma BT i wejście optyczne - podepniesz TV Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio9999 Napisano 11 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2022 Zapomniałem o jednym, chciałbym z czasem mieć możliwość podłączenia subwoofera ponieważ nie wiem jak grają te głośniki i myśle, że fajnie byłoby kiedyś go podpiąć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 3 minuty temu, Audio9999 napisał: Zapomniałem o jednym, chciałbym z czasem mieć możliwość podłączenia subwoofera ponieważ nie wiem jak grają te głośniki i myśle, że fajnie byłoby kiedyś go podpiąć. Te kolumny mają sporo basu, może się okazać, że wystarczy Ci to na 15m2. Jeśli nie, to tutaj do SMSL'a też podepniesz subwoofer, jest tam wyjście SW, kablem 3,5mm jack Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 2 godziny temu, no_i_fajnie napisał: SMSL AD-18, który ma BT i wejście optyczne 1 godzinę temu, no_i_fajnie napisał: SMSL'a też podepniesz subwoofer, jest tam wyjście SW, kablem 3,5mm jack Jestem pod wrażeniem Co jeszcze robi ten SMSL ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 5 minut temu, tomek4446 napisał: Jestem pod wrażeniem Co jeszcze robi ten SMSL ? Dobrze gra, nie wystarczy? Nie za bardzo rozumiem komentarz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 2 minuty temu, no_i_fajnie napisał: Nie za bardzo rozumiem komentarz Nie był złośliwy , daleki jestem od tego. Po prostu przeczytałem i tak mi się samo nasunęło Miałem dwa produkty tej firmy w domu na testach i złego słowa nie mogę powiedzieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Nie był złośliwy , daleki jestem od tego. To wybacz, źle odczytałem Żeby nie odbiegać od tematu, to naprawdę polecam każdemu potestować tego malucha, używałem też SA300 (ale tutaj bez optycznego) i wydaje mi się, że jeśli ktoś nie potrzebuje klasycznego wyglądu wzmacniacza i ma budżet 500-1000 pln, to będzie mega zadowolony, Te Polki napędzi spokojnie i faktycznie sub może okazać się zbędny. Poza tym, dużo na forum o SMSL'ach czy Topping'ach, także nowych użytkowników zachęcam oczywiście do poczytania Pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio9999 Napisano 11 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2022 11 minut temu, tomek4446 napisał: Nie był złośliwy , daleki jestem od tego. Po prostu przeczytałem i tak mi się samo nasunęło Miałem dwa produkty tej firmy w domu na testach i złego słowa nie mogę powiedzieć. Czyli polecasz smsl? A znacie coś jeszcze w tym przedziale cenowym? Wyczytałem o Loxije a30? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 maja 2022 Udostępnij Napisano 11 maja 2022 Cześć, W kwocie około 1000zł miałbyś 2 ciekawe opcje: Topping MX5 oraz Taga Harmony HTR1000CD. Taga Harmony zapewni muzykalniejsze brzmienie z potężniejszym basem. Topping to dynamiczniej brzmiący wzmacniacz z bardziej precyzyjną górą. Zapraszam na odsłuch oraz po wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio9999 Napisano 11 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2022 22 minuty temu, Q21 napisał: Cześć, W kwocie około 1000zł miałbyś 2 ciekawe opcje: Topping MX5 oraz Taga Harmony HTR1000CD. Taga Harmony zapewni muzykalniejsze brzmienie z potężniejszym basem. Topping to dynamiczniej brzmiący wzmacniacz z bardziej precyzyjną górą. Zapraszam na odsłuch oraz po wyceny. Sprawdzałem te dwie propozycje i są one po 1300-1400zł, czyli trochę więcej niż mam do przeznaczenia… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 maja 2022 Udostępnij Napisano 12 maja 2022 Ja stawiam jednak na SMSL Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts