DiBatonio Napisano 26 maja 2022 Udostępnij Napisano 26 maja 2022 1 godzinę temu, mateolo2 napisał: No te zwory to 2x2mm na każda zworke. Tylko zastanawiam się co przez te pare tygodni miałoby się zmienić Nie dowiesz się jak nie sprawdzisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 26 maja 2022 Udostępnij Napisano 26 maja 2022 1 godzinę temu, mateolo2 napisał: Tylko zastanawiam się co przez te pare tygodni miałoby się zmienić Może sie "wygrzeją" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 26 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 maja 2022 (edytowany) 9 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Może sie "wygrzeją" No tylko jak jestem podłączony na dole kablami to jak się wygrzeja to ziemi się to co na gore idzie - o to mi chodziło ale może może - dam znać Wam na pewno Ale dziekuje Panowie za uczestniczenie w tej mojej dziwnej przygodzie Edytowano 26 maja 2022 przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 Masz takie pokrętła między zworkami. Nie służą one czasem do regulacji tonów? Poczytaj instrukcję. Policz pełne obroty w lewo zapisz na kartce, wróć do pozycji wyjściowej, później w prawo i zapisz. Później pobaw się ustawieniami. Zobacz czy coś się zmienia. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 Tak to regulacja bas i treble 😂 Pokrętła do zwierania zworek może się przyblokowały i coś nie zwiera do końca ,dlatego taki efekt . Nie ma to jak standard blaszki . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 18 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Odkręcić jeszcze trzeba po 4 śrubki Czy mógłbyś podzielić sie zdjeciem po usunięciu tych śrubek? Chyba wszyscy na to czekają.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 @mateolo2 i co zrobiłeś coś z tymi zworkami? Ciekawi mnie ten temat w Kef? Znajomy z R700 mówi że najlepiej to gra na Biwire więc coś te zworki psują chyba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 11 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 18 minut temu, marcinmarcin napisał: @mateolo2 i co zrobiłeś coś z tymi zworkami? Ciekawi mnie ten temat w Kef? Znajomy z R700 mówi że najlepiej to gra na Biwire więc coś te zworki psują chyba Używam ze zworkami Kupiłem sobie bardzo wysokiej jakości zworki z UK na QED revelation Sygnature z oryginalna konfekcja na wtykach qed'a i gra to SUPER - zdecydowanie słyszalna różnica na górze/średnicy, a dół jakby wrócił do normy. Chyba, ze się odzwyczaiłem, a nie robiłem już porównań z oryginalnymi bo szkoda mi było nerwów, ale generalnie zmiana bardzo na plus. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 Mnie by korciło żeby polutować to razem 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 11 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 21 minut temu, marcinmarcin napisał: Mnie by korciło żeby polutować to razem 😉 Można spróbować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts