Łukasz Zator Napisano 31 maja 2022 Udostępnij Napisano 31 maja 2022 Cześć, czy istnieje możliwość puszczania dźwięku z laptopa przez Bluetooth do amplitunera? Próbowałem to skonfigurować ale nie jestem do końca pewien czy to działa. Amplituner tak jak w stopce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 31 maja 2022 Udostępnij Napisano 31 maja 2022 2 godziny temu, Łukasz Zator napisał: ześć, czy istnieje możliwość puszczania dźwięku z laptopa przez Bluetooth do amplitunera? Próbowałem to skonfigurować ale nie jestem do końca pewien czy to działa. Amplituner tak jak w stopce. bez problemu, w amplitunerze musisz zmienić wejście na bluetooth jak mnie pamięć nie myli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 maja 2022 Udostępnij Napisano 31 maja 2022 Jest taka możliwość. Musisz ustawić opcję parowania bluetooth na amplitunerze i połączyć się z komputerem. Działa to dokładnie tak samo jak parowanie z telefonem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Zator Napisano 31 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 maja 2022 (edytowany) No właśnie tak zrobiłem i to nie działa. Komputer niby się sparował z amplitunerem ale po chwili się rozłącza. Brak jakiegokolwiek dźwięku z kolumn. Zauważyłem, że istnieje tylko opcja transmisji dźwięku Bluetooth z amplitunera na inne urządzenia, nie na odwrót. Edytowano 31 maja 2022 przez Łukasz Zator Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 31 maja 2022 Udostępnij Napisano 31 maja 2022 Połącz HDMI , będzie lepsza jakość dźwięku . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekdrugi Napisano 31 maja 2022 Udostępnij Napisano 31 maja 2022 3 godziny temu, Łukasz Zator napisał: No właśnie tak zrobiłem i to nie działa. Komputer niby się sparował z amplitunerem ale po chwili się rozłącza. Brak jakiegokolwiek dźwięku z kolumn. zamiast komputera użyj telefonu by w ogóle zestawić połączenie i puścić muzykę w ten sposób z telefonu na amplituner. Jak zadziała to wszystko ok i standardowo system operacyjny na komputerze robi problemy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2022 Spotkałem się z tym wcześniej. "normalnie" to działa. Ale jesli urządzenia się rozłączają to nic z tym nie zrobisz. Ale nic nie tracisz bo często BT z komputera gra z dośc sporym opóźnieniem. Więc przy muzyce ok ale jak grasz albo oglądasz film to sygnał się mocno rozjeżdża. EDIT: a jeszcze jedna sprawa. Jak daleko jest komputer od amplitunera? Może go widzi, podłącza ale sygnał jest za slaby dlatego rozłącza? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Zator Napisano 7 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 W sumie to sobie chyba daruję to parowanie. Faktycznie, będą opóźnienia względem gry. Dzięki za rady. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts